Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z tymi rankedami ? :)

xTexu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc !

Wczoraj zacząłem grać rankedy , zawsze myślałem , że po 10 przydzieli mnie do odpowiedniej dywizji . Niestety , albo stety , po 1 wygranej zauważyłem napis : pozostało 9 wygranych . Więc jak to jest z tymi rankedami? I na jakiej zasadzie przydzieli mnie do dywizji? Pozdrawiam

Opublikowano

Po 10 wygranych meczach nie rozegranych przydzieli cię do odpowiedniej dywizji.

Jak rozegrasz 30meczy i wygrasz tylko 10 to do silvera cię wrzuci.

Jak wygrasz 10 meczy i wszystkie wygrasz to dostaniesz orła w laurach.

Opublikowano

Po 10 wygranych meczach nie rozegranych przydzieli cię do odpowiedniej dywizji.

Jak rozegrasz 30meczy i wygrasz tylko 10 to do silvera cię wrzuci.

Jak wygrasz 10 meczy i wszystkie wygrasz to dostaniesz orła w laurach.

Jak bedzie zamykal 10 meczy to będzie gold4/obrońca 1 lub 2 a nie orzeł w laurach xD xD

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Jak bedzie zamykal 10 meczy to będzie gold4/obrońca 1 lub 2 a nie orzeł w laurach xD xD

może i nawet kila wpisywać i tak orła dostanie po 10/10

Opublikowano

może i nawet kila wpisywać i tak orła dostanie po 10/10

Killa ? Orła? 10/10? 

8w 2l łącznie 12 meczy na starcie średnio na mecz otwierając/drugi/trzeci bo na silverach to nic trudnego i laur 4. Nie sądzę że gdybym wygrał 2 mecze zamiast tych 2l rzuciło by mnie na starcie do orła. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Killa ? Orła? 10/10? 

8w 2l łącznie 12 meczy na starcie średnio na mecz otwierając/drugi/trzeci bo na silverach to nic trudnego i laur 4. Nie sądzę że gdybym wygrał 2 mecze zamiast tych 2l rzuciło by mnie na starcie do orła. 

Grałem nie raz i byłem świadkiem boostowania, nie mieli więcej niż 5kili i wbili do orła 10 meczy 10win.

Opublikowano

Grałem nie raz i byłem świadkiem boostowania, nie mieli więcej niż 5kili i wbili do orła 10 meczy 10win.

Gosciu po 10 dostał Legendary Eagle ale ciiii...

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Opublikowano

Nie ma szans żeby mieć orła w laurach bez grania z kumplami po 10 pierwszych,po co piszesz jak nie wiesz? Po 10 winach jak grasz sam masz coś koło guardiana 2.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Gosciu po 10 dostał Legendary Eagle ale ciiii...

Jak otwierał tabele i miał staty 30-40 na 10 to wiadomo.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Aż specjalnie kupie sobie konto w cs'sie na i jakiegoś aima od Rusków ściągnę i obalimy bądź potwierdzimy ten mit :D.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Nie ma szans żeby mieć orła w laurach bez grania z kumplami po 10 pierwszych,po co piszesz jak nie wiesz? Po 10 winach jak grasz sam masz coś koło guardiana 2.

No k***a tłumaczyć 10 razy trzeba

@Szymico.

Awansował na orła w laurach po 9/10 grając ze mną a miałem wtedy szeryfa więc po c**j się odzywasz.

Opublikowano

Znajomy po 10/10 wygranych meczach dostał orła w laurach, tylko że wszystkie mecze grał z nami, mianowicie miałem orła a reszta szeryfy także to zależy od tego na jakie rangi grasz. :)

Opublikowano

Gówno wiecie , gówno widzieliście to po jakiego **** się odzywacie ? Po 10 meczach możliwe jest wbicie orła. Pod warunkiem że gramy z osobami podobnymi do owej rangi ... I nie p******** bzdur jak ja nie mam na dany temat pojęcia to się nie wypowiadam.

Opublikowano

Ja sie zastanawiam, bo wygralem 10 w pierwsze 14/15 rankedow, w wiekszosci przypadkow bylem 1/2, z 3 razy 3, z 2 razy 4 i raz zamykalem i pomimo tego wrzucilo mnie do Silver Elite Master, a jesliby zalezalo to tylko od wygranych to powinienem byc jednak troche wyzaj chyba?

Opublikowano

Ludzie... To nie zależy tylko od wygranych. Dokładnego czynnika (algorytmu) która przydziela graczy po tych dziesięciu bitwach nie znamy. Aczkolwiek wpływa to na pewno na liczbe wygranych meczy , do tego z kim gramy , i jaka ta osoba ma range. Pozdro. 

Tymo to jest norma. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...