Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platyna,Spadne?

Kacper2233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie, czy jak wbije teraz platyne V mam gold 1 i 1 win to czy bedac w platynie 5 z 0 lp nie grajac rankedow przez te 27 czy 28 dni nie spadne czy spadne z plat do gold ?

Opublikowano

Nie, nie spadniesz do golda przed końcem sezonu.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Tak, spadniesz. 

Nie wprowadzaj go w błąd bo może spaść poprzez niekatywność bądź poprzez przegranie kilku rankedów na 0 LP..

Kolega się pyta o nieaktywność i to teraz Ty wprowadzasz w błąd. Szybka kalkulacja. Październik ma 31 dni. Dziś jest 19. 31-19 =12. Sezon kończy się 11 listopada. 12+11 = 23. Lp tracisz po 27 dniach, do końca sezonu pozostało 23 dni. I kto tu kogo wprowadza w błąd?

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

Kolega się pyta o nieaktywność i to teraz Ty wprowadzasz w błąd. Szybka kalkulacja. Październik ma 31 dni. Dziś jest 19. 31-19 =12. Sezon kończy się 11 listopada. 12+11 = 23. Lp tracisz po 27 dniach, do końca sezonu pozostało 23 dni. I kto tu kogo wprowadza w błąd?

On się nie pyta czy spadnie do końca sezonu tylko ogólnie -,-

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

On się nie pyta czy spadnie do końca sezonu tylko ogólnie -,-

Fakt, działałem w pośpiechu i nie doczytałem, zwracam honor :)

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...