Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autopickup i automatyczne zakładanie rękawicy

naruto393

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) otóż mam 2 pytania,a zarazem prośby. Potrzebował bym jak jest opcja w kamermodzie "autopickup" i wpisujemy id itemów które ma podnosic - Ja potrzebował bym gotowego pliku gdzie były by dodane wszystkie ID itemów z gry, czy ktoś był by tak szalenie miły i rozpakował Mi itemy proto (mam problem ponieważ za kzdym rozpakowaniem mam errory, próbowałem wszystkim) dodając wszystkie id itemów? Ten plik nazywa sie pickup_whitelist i znajduje sie w folderze hackbar (kamermod)

2 sprawa ,a zarazem prośba czy posiada ktoś hacka który zakładał by automatycznie rekawice złodzieja jeżeli by się skończyła (rękawice 2h) ?

Pozdrawiam za pomoc w którym kolwiek punkcie daje limity , proszę męcze się z tym 3 dni...

sygna2.png

Opublikowano

Tutaj kto kolwiek pomaga na forum czy jesteście tutaj od hejtowania? Bo gdybym zrobiłinny temat to chociaż fala hejtu by się znalazła, a tutaj nic :( gdyby nie errory to wypakowanie tych id itemów było by kwestią 5 minut... nie chce nikt dostac limitu : ( ? Jezeli nie potraficie upnac Mi id itemów to chociaz dajcie dzialajacy link do jakiegos packera?

sygna2.png

Opublikowano

Widzialem bota ktory uzywał rosek i soków wiec pomyslalem ,ze bedzie i na rekawice. Czy naprawde to taki problem skopiować wszystkie id z wpyakowanego pliku i nawet wstawic tutaj? Ja Was nie prosze nawet ,zebyscie to pakowali... id itemów moga byc anwet z pl

sygna2.png

Opublikowano

Tutaj kto kolwiek pomaga na forum czy jesteście tutaj od hejtowania? Bo gdybym zrobiłinny temat to chociaż fala hejtu by się znalazła, a tutaj nic :( gdyby nie errory to wypakowanie tych id itemów było by kwestią 5 minut... nie chce nikt dostac limitu : ( ? Jezeli nie potraficie upnac Mi id itemów to chociaz dajcie dzialajacy link do jakiegos packera

Jeśli nikt nie odpowiada to chyba logiczne, że nie zna odpowiedzi... Nie wiem co miał na celu ten twój post. Dobrze, że warn został już dodany bo na pewno postarałbym się o niego. A więc żebym ja nie dostał warna:

Morał  tego komentarza: Nie spinaj się gdy Ci nie odpowiadają, ponieważ gdyby ktoś znał odpowiedź to już dawno byś ją dostał. To tak jakby zapytać kogoś ile to jest 1567219x195982 i ktoś by Ci odpowiedział nie wiem i ty byś mu to powiedział. Tyle, że na tym forum nie można pisać "nie wiem" bo jest to uznawane jako nabijanie sobie postów. Jeśli nie wiesz to nic nie piszesz, proste ;) Taka rada na przyszłość.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Widzialem bota ktory uzywał rosek i soków wiec pomyslalem ,ze bedzie i na rekawice. Czy naprawde to taki problem skopiować wszystkie id z wpyakowanego pliku i nawet wstawic tutaj? Ja Was nie prosze nawet ,zebyscie to pakowali... id itemów moga byc anwet z pl

Nie ma automatycznego uzywania rosek i sokow, tak samo nie ma automatycznego zakladania rekawicy.

2 sprawa kamer mod czyta pliki i sam wyszukuje ID przedmiotow, wystarczy, ze otworzysz autoPickUp'a i wpiszesz nazwe przedmiotu -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...