Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najszybsza postać do expa?

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sądzicie, jaką postacią idzie najszybciej wbić 15 level?

Obmyśliłam sobie plan do expienia głównej postaci, mianowicie dostaje się amulety na expa na 5 i 15 levelu, które można przenieść przez magazyn konta. Aż szkoda tego nie wykorzystać, dlatego chcę dowiedzieć się czym najszybciej będę expić, żeby sobie tego nastukać :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Zdecydowanie Gunner. Robiłem w ten sposób gdy jeszcze tego typu rzeczy można było przerzucać do woli i najszybciej się expiło Gunnera.

Opublikowano

Jak sądzicie, jaką postacią idzie najszybciej wbić 15 level?

Obmyśliłam sobie plan do expienia głównej postaci, mianowicie dostaje się amulety na expa na 5 i 15 levelu, które można przenieść przez magazyn konta. Aż szkoda tego nie wykorzystać, dlatego chcę dowiedzieć się czym najszybciej będę expić, żeby sobie tego nastukać :)

Tech też ma szybko exp bo mniej questów za większy exp 

Ale ten twój pomysł jest dość głupi, np wbicie postaci na 15 lvl to jakieś 40 minut [mniej więcej] w 40 minut możesz zrobić z 8 questów na Mithril Coin i masz 32 mln expa :D

A te amulety szczerze gówno dają więcej expa masz za questy niż za moby 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Mam 43lv więc za daleko nie wybiegajcie z monetami/instancjami xD

Ale na moim levelu, za kromede idzie ładnie expa bez amuletu, więc z amuletem będzie lepiej ;) A kampania się skończyła ;c

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Osobiście nie przepadam i nie przepadałem za kromede, słaby moim zdaniem exp i wgl lepiej porobić te questy na coiny do 46 (fakt jest to najbardziej meczące), ale lepsze moim zdaniem :D

Nie czaruj.

Opublikowano

Nie wiem, czy coś takiego ma w ogóle sens. :P

Ale jeśli jednak zdecydowałaś się na zbieranie tych amuletów, a strzelca masz już powyżej uszu, to możesz też spróbować z Bardem. Całkiem przyjemnie się nim expi.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Bard ma te ładujące się skille, co mnie wkurza za bardzo, bo moby je przerywają co chwilę :D

Wybierz sobie sorca i przerzuć tylko scrolle na cast speeda i jechane.

Nie czaruj.

Opublikowano

Tak samo sorciem, wystarczy jednemu na ryj rzucic drzewko lub freez czy sleep, albo root i bijesz drugiego kwestia ogarniecia i taktyki.Clerem tak samo tarcza na plecy, heal heal lub zarzcuasz root i jechane.

Nie czaruj.

Opublikowano

Podstawowa rzecz w Aionie- miej gdzieś szybki exp. Bo to jest najmniej ważne. Max lvl wbijesz szybko i jedyne co ci pozostanie to robienie eq pod pvp i samo pvp. Dlatego bardziej skupiaj się na poznawaniu swojej postaci, jej mocnych i słabych stronach.

Dla przykładu: Clerem expi się tragicznie, na początku jest to niemalże rzucona seria na jednego mobka, ale na wyższym lvl ta postać w pvp wymiata i takiego gunnera może bardzo łatwo i szybko położyć :)

Opublikowano

Temat utrzymuje się cały czas :p W końcu rozmawiamy o expieniu postaciami :D

Sorcem pewnie bym padała szybko, bo połączenie małego deffa + ładowania się skilii to na prawdę nie dla mnie. Grałam sporo czasu w LC gdzie nie było czegoś takiego, skilla używało się od razu a nawet nie było czegoś takiego cooldown skilli, czyli trzymało się cały czas 1 i tyle z gry.

Więc jednak zostaje ten strzelec, który jest łatwy w obsłudze i ma spory dmg, do 15lvla starczy :p

Ale, dziękuję za dyskusję i podpowiedzi :)

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...