Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam, i pytam

Kanuk3531

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, ja jestem Kanuk i po dłuższej przerwie wracam do gry. Pytacie jak długa przerwa , bardzo bo od ep2. Widzę sporo zmian i że jednak gamemasters nie podołało z opłatami licencji zgodnie z przewidywaniami. Co mnie kusi do powrotu do zjadacza czasu ? Nuda, i nadmiar tego czasu. Zauważyłem że jest tylko 1 serwer. To nie za dobrze dużo cebuli pewnie. Po krótkim owijaniu w bawełnę i gadaniu 3 po 3 przejdźmy do sedna :P (czemu taki długi post? Bo mogę! ) Czy są jeszcze jakieś aktywne polskie gildie na Titanie co biorą świeżaków :P?

Taka mała aplikacja :

Lat : 24

Godziny gry : każda wolna =] (po pracy i przed)

Doświadczenia w MMO : wieloletnie :D od tibi,przez Cabala do TESO (seriously mnóstwo tego było)

Dlaczego wracam : Sentyment do tej gry mimo wszystko, no i ciekawią mnie zmiany

Skąd mamy wiedzieć że nie pograsz chwile i znów nie skończysz? : Nie wiece tego ale ja owszem =] , aktualnie jestem na emigracji, kobietę zostawiłem w PL i zbyt prędko się tu nie pokaże więc po za pracą mam tylko PC, któremu poświęcam duuuużo czasu.

Używasz TS3? : Owszem nawet mogę użyczyć swoje 15 slotów

Jakie plany wobec Cabala : rozwinąć postać będzie a następnie przywrócić świetność gry poprzez filmiki na youtube =]. Dużo młodego pokolenia nie słyszało o tej grze (może to i lepiej xD) Mimo wszystko warto spróbować.

Czemu nie prywatny serwer : Nie przepadam za takimi produkcjami, człowiek poświęca dużo czasu na gre, by zdobyć wszystko achviementy itd a tu serwer nagle pada i Kappaa =].

Macie więcej pytań ? piszcie pod postem bądź zostawcie wiadomość. ew. startuje z bladerem pod nickiem Kunak3531 na wieczór powinienem być =]. 

Opublikowano

Czemu "wracasz' do gry, ale nie na serwer EU tylko na amerykański? Na EU są 4 servery: Jupiter, Mercury,Mars i Red moon. I tu grają Polacy, a w cabalu NA (tym w którego Ty grasz) raczej jest deficyt Polaków ;) Tak więc jeśli chcesz nawracać polską młodzież na cabala to lepiej gdybyś wrócił na europejski serwer. Sama gram na Mercurym i tu jest sporo Polaków, chociaż chyba przeważają Niemcy ;p

Opublikowano

O kurcze a myslałem że jest tylko jeden serwer ;X człowiek to jednak głupi jest =] więc zaraz zmienie klienta i sie przerzuce na EU :D wiec moj post aktualny co do poszukiwania gildi tyle że na EU i od 0 =]Dzieki wielkie za odpowiedź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...