Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę włączyć LoL'a

Xzbityt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj pobrałem lol'a wszystko ładnie grałem praktycznie cały dzień idąc spać wyłączyłem komputer dziś rano włączam chciałem pograć kilkam na ikonę i nic się nie dzieje zupełnie nic się nie pojawia nawet żaden błąd . Uruchamiałem jako admin , ze zgodnością i nic ciągle to samo wie może ktoś o co chodzi ?...

Opublikowano

Zrób tak jak kolega mówi wyżej, i sprawdź też anti-virus być może blokuje kernal.exe, u mnie w avasie np. musiałem dodać do listy "wykluczonych rzeczy by mi działał lol poprawnie"

Także zobacz bo być może to jest ten problem.

Opublikowano

w procesach nie mam nic włączonego wspólnego z lolem i także dodałem cały folder z grą do wykluczonych + avasta mam wyłączonego

Opublikowano

Ach ten RIOT, z każdym patchem gorzej.

Pozostaje odinstalować Pando Media Browser. Jeżeli to nie pomoże, albo po prostu nie masz tego programu, zainstaluj ponownie lola.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBenjaminKMWTW to nic nie da wcześniej też miałem lola ale nie z patchowanego i po jakimś czasie też go uruchomić się nie dało bodajże po tym nowym patchu co jakiś czas jak próbuje uruchomić wyskakuje błąd Rads/System/rads_user_karnel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...