Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od Zera Do Refflinków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciał bym aby ktos mi opisał wszystko po kolei jak zrobic refboosta i wszystko dokładnie opisał gdzie pobrac jak ustawic od A do Z za pomoc dam duzo like

Opublikowano

w configu wybierasz w linijce z regionem region na ktorym maja grac boty najlepiej eune czyli wpisujesz pomiedzy "" EUN - "EUN" ilosc botow w zaleznosci do tego co bd robic na kompie i jaki masz komp ja ustawiam na laptopie za 1.4k zl z 4gb ramu 8 na noc i jeszcze moge z scinkami przegladac fb dalej ustawiasz jakie maja lvle wbijac jak chcesz ip to na 5 ustaw w 2 dni ci 100 zrobi z ustawionym 8 kont na raz jak chcesz 10 to wpisujesz 10 mi sie dlugo robilo 10 okolo 5 dni z moim ustawieniem odpalasz jako administrator chyba ze nie masz 7/8 to nie musisz a dalej to samo leci ;) ja ci polecam na noc zostawic i ci bd robic a konta mozesz zrobic w disgustingaccreator v2 na epvp masz np takowy

Daj lajka jestem cebulka.

Opublikowano

Tam też nie ma pliku config -.- bynajmniej ja go nie mam

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Tak wygląda config to w czarnej ramce ...

6648014137355551268498.png

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Nie wiem wiem chyba co zrobic ale mam cos takiego nie mam confingu mozesz mi dac paczke z twoim folderem z reefboostem ? bede bardzo wdzieczny

a tu ss post-708225-0-18547800-1413739011_thumb.png                                      

A w 2 folderze tez nie ma confingu

Opublikowano

Pobrałeś złego refboosta ten co masz to gó*** bo masz limit 15 kont sam widzisz.

https://cdn.refboo.st/RefBoost_Loader.zip

Poustawiaj sobie. Wszystko opisane jest w temacie Jak używać Refboosta ;D

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Dzieki ale pisze mi ze  loldirectory wrong cos takiego i nie wiem o co chodzi mam ustawione tak

<add key="LoLRootDirectory" value="C:\Riot Games\lol.launcher.exe\"/>

Mam dysk C i na tym dysku jest Folder i odrazu są 2 Loly

lol.launcher.admin i lol.launcher chce na ten lol.launcher

Opublikowano

nie działa tez  tu cały confing

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<configuration>
  <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>
  </startup>
  <appSettings>
    <!-- Location of our lol.launcher.exe -->
    <add key="LoLRootDirectory" value="C:\Riot Games\League of Legends\"/>
    <!-- Supported regions: BR, EUN, EUW, KR, LAS, NA, OCE, RU, TR -->
    <add key="Region" value="EUN"/>
    <!-- Number of bots to run. Must be 6 or higher, also an even number-->
    <add key="NumBots" value="6"/>
    <!-- Maximum level of the bots (2 min, 30 max) -->
    <add key="MaxLevel" value="10"/>
    <!-- NoRendering diables all graphics from being rendered, improves performance -->
    <add key="NoRendering" value="false"/>
    <!-- Seconds between each start of League, may improve performance on higher numbers -->
    <add key="WaitTime" value="5"/>
    <!-- Appearance of the window: normal, minimized, hidden -->
    <add key="Appearance" value="normal"/>
    <!-- Time in seconds when the next session should start -->
    <add key="NextSessionTime" value="30"/>
  </appSettings>
</configuration>

Jak ktos ma na dysku C lola tzn Dysk C riot games league of legends  to niech mi da swóją lokalizacje bede wdzieczny

Opublikowano

PPM na skrót na pulpicie do lola > właściwości > pojawi się okienko

http://scr.hu/3pgc/oqdns > skopiuj pole "rozpocznij w"  > wklej do configa pamiętając o dodaniu na końcu ścieżki '\' 

btw. Jeśli nie umiesz ustawić ścieżki do aplikacji - nie bierz się za reffki :)

Opublikowano

Ten reffboost, którego pobrałeś ze strony jest dobry tylko, że jest limit i ustawia się wszystko przez stronkę. Zresztą można ominąć limit 15 kont. Wystarczy usunąć folder z botem i pobrać od nowa. Podobno ten sposób jest lepszy, bo niby bot mniej się zacina np. w champion select itd. ale jakoś w to nie wierzę. I tak niedługo era reffów przeminie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...