Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RUST czy the forest?

Sokol1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie? która gra ciekawsza? która lepsza? Interesuje mnie fajny survival z otwartym światem i w miarę fajną grafiką. Na który lepiej wydać pieniądze?

Opublikowano

The Forest według mnie lepsze - cały czas w rozwoju, fajna grafika, czasem się można przestraszyć. Minusem są tu niezliczone ilości bugów i dość słaba optymalizacja.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Twórcy The Forest'a nie raz pisali, nawet mają to chyba w faq na swojej stronce, że na razie nie wróżą przyszłości co-opu w ich produkcie, który dosyć szybko się nudzi. Preferowałbym Rust, gdzie gra odbywa się praktycznie cały czas na serwerach z graczami, chyba, że stworzysz swój i będziesz grał sam, co mija się z celem, bądź kolegami. Gra co raz szybciej się rozwija, można to zauważyć chociaż po nie dawno wypuszczonej na steamie wersji experimental, która dodaje dosyć dużo zmian.

WaldzioxD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...