Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osiemnastka.

Donatel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

W lutym mam osiemnastkę i już zaczynam planować imprezę. Gdzie zorganizować imprezę? Mieszkanie za małe, bo w bloku, sala to duże wydatki, a i zbyt wiele osób nie zamierzam zapraszać. Czy impreza na zimowym plenerze tj. działce może się udać? Działka 3 ary i mały domek, brak toalet. Kwestia druga to alkohol.

Mam zamiar zaprosić tak z 10-15 najbliższych przyjaciół, głównie z mojego rocznika, którzy nie ukończyli 18-tki i nie wiem, czy pić razem z nimi wódkę, czy upić się tylko z trzema pełnoletnimi kolegami, a reszcie dać bezalkoholowe piwo, bo później oskarżą mnie jeszcze o demoralizację młodzieży ;)

No i ile tego alkoholu i jakiego gatunku? Dla panów wiadomo, wódka i piwo, dla pań również winko. Tak żeby nie przepłacić, bo to będzie raczej niskobudżetowa impreza. I czy zatrudnić bramkarza na czas imprezy?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witajcie.

a reszcie dać bezalkoholowe piwo, bo później oskarżą mnie jeszcze o demoralizację młodzieży ;)

Pozdrawiam.

Gruby melanz sie szykuje co?

Ciezka sprawa skoro dom odpada i sala bo na działke w lutym.. 

Opublikowano

Działka, zgon, zima, mróz = zamarznięte zwłoki ;>

Popytaj kumpli czy któryś nie będzie miał wolnej chałupki ;)

A jak sobie wyobrażasz to, że na 18'stce ludzie mają się bawić bez %?

2662114216934981012447.png

Opublikowano

nie polecam na działce.. chłopak się najebie.. wyjebie się gdzieś do rowu i zamarznie.. 2 lata temu kumpel w sylwestra sam.. i tak się to skończyło.. eh ;/

zaproś kilku kumpli do knajpy.. napijcie się..

Opublikowano

Zadaj sobie pytanie czy Ty byś chciał się napić alkoholu nie mając jeszcze 18 lat u kolegi :)

Bramkarza? Koniecznie 7... Po co Ci bramkarz na imprezie urodzinowej.

Miejsce? Wejdźcie w nocy do szkoły z basenem, niezapomniana impreza <3 Jak nie masz hajsu na sale, a mieszkanie za małe to szukaj po znajomych, albo wyjdź z nimi na impreze/do knajpy. Chociaż tu może być problem, bo barman/barmanka się doczepić do niepełnoletnich kolegów/koleżanek może.

W lutym za zimno na impreze na działce, a 15 osób do altanki raczej się nie zmieści (żeby sobie swobodnie usiąść, napić się, pośmiać). Chyba, że faktycznie jest to mały domek rozmiarami większy od altanki.

Opublikowano

Jakbyś nie dał się napić kolegom z rocznika to tak jakbyś im powiedział "spierdalaj".

Działka to słaby pomysł. Lepiej idźcie do wyżej wspomnianego baru.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ty masz 18 lat czy 30 i się boisz upić ''młodzieży'' ? xD 

Mam zamiar zaprosić tak z 10-15 najbliższych przyjaciół, głównie z mojego rocznika, którzy nie ukończyli 18-tki i nie wiem, czy pić razem z nimi wódkę, czy upić się tylko z trzema pełnoletnimi kolegami, a reszcie dać bezalkoholowe piwo, bo później oskarżą mnie jeszcze o demoralizację młodzieży

sorry, ale niezła beka. to Ty planujesz to jak noc poślubną, czy chcesz po prostu 18 zrobić? XDDDD

ahhaha, dać wódkę 3 kolegom, a reszta niech pije soczek, hahahha

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Działka i luty to nie jest najlepsze rozwiązanie, wszyscy by chyba tam zamarzli i jeszcze szybko pozgonowali :D. Bar bądź jakiś pub, klub jest najlepszą opcją jeżeli nie chcesz robić imprezy na dość sporą ilość osób i nie masz zamiaru jej robić w domu. Co do alkoholu- zapytaj się innych co preferują i kup np zgrzewkę piwa i 2 butelki wódki. Wątpię, aby ktoś powiedział, że demoralizujesz młodzież kiedy rocznikowo mają te 18 xD

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Chłopie osiemnastka! To jest najważniejsza impreza w życiu. Musi wyjść tak, żeby każdy ją pamiętał (nawet ci którzy baardzo sie najebia)

Ja od 15roku życia oszczędzam kase, żeby wyjebać historyczną osiemnastke. 

Jeżeli nie masz budżetu nawet na sale, to lipa straszna :/ Zaciągnij jakiś kredyt czy coś bo na lamusa wyjdziesz jak slaba 18 zrobisz 

Opublikowano

k***a jak osiemnastka to ostre alko

do tego zielone, i białe i to jest osiemnastka a nie jakieś spanie i zamulanie.

Ma być gruby melanż tak że ulice będą się palić a ziomków odbierać będą pogotowia 

jaki rodzaj alko ? Wóda czysta i tyle.

Każdy woli co innego ale jak się trochę wypije to już leci z górki. Wpierw po 1 piwku dla każdego a potem wóda :D

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Działka odpada całkowicie, za zimno będzie. Idźcie na do jakiegoś baru tylko, że ty im stawiasz. Jeśli chodzi o alkohol ile możesz kasy na to przeznaczyć?

Opublikowano

skoro ~15 ludzi ma być to idźcie do jakiegoś klubu i wynajmij loże. wszyscy będą zadowoleni, i w cale nie będzie tak drogo. btw o alko sie nie martw, bo pewnie na 18 i tak dostaniesz jakieś butelki, mi do dziś zostały (od maja) :D

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

LOŻA w klubie duzo nie kosztuje, a flaszki dostaniesz w prezencie pewnie + mozesz dokupic z 5 ;) Najlepsze rozwiazanie chyba.

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...