Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy wam tez sie tak dlugo wlacza gra?

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pojawilo sie to na pulpicie zielone okienko i na bialo wyrazy sie niektore robia no i z minuty na minute gra ciagnie wiecej ramu ale czekam juz z 10 minut a gra dalej sie wlacza ;>

Age is just a number :)

Opublikowano

Ogolnie gra jest slabo zooptymalizowana, na slabszych komputerach jest masakra z wlaczeniem gry, w grze czasem obiekty sie dlugo laduja.

Ale im dluzej grasz tym jest lepiej, bo z przyzwyczajenia przestajesz to zauwazac.

PS. Warto czekac :>

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Ja przez to w sumie skończyłam grać. Strasznie denerwujące to długie wczytywanie, a już nie wspomnę o czekaniu X dni, aby stworzyć postać tam, gdzie znajomi grają (serwer). Ale ogólnie gierka jest ok, chociaż 'tyłka nie urwała' (jakoś dalej Tera Online u mnie góruje wśród MMORPG). Więc nie tylko Tobie tak długo wczytuje się, za pierwszym razem, gdy załączyłam grę czekałam 30 minut przy tym zielonym 'okienku' z białymi literami, szkoda wspominać, gdy wyrzucało z informacją, aby sprawdzić firewall'a lub połączenie z internetem :rolleyes: Nie an moje nerwy.

Opublikowano

Teraz już jest lepiej xD chociaż nadal to za przeproszeniem wku*wia gdy wchodzisz 10 minut,grasz 10 minut i crash z dupy...Mam nadzieję że niedługo to zoptymalizują...Szczerze powiedziawszy to w becie było o niebo lepiej,nie wiem czemu,ale było! :/

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...