Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Pet Kurczak !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmiesznie to nawet wygląda lecz dodawać takie coś na serwa to jak dla mnie głupota xD ale tego lajka za wstawkę ci dam ^^

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Specjalista
Opublikowano

Czy przypadkiem nie było już tego na forum?

Kurczak mi się wgl nie podoba a szczególnie jako pet,tam koło stajennego można je dać,koło kucyków bd chodzić :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Skończysz z tym?

4133214139794631069326.png

@ To to jest pet wgl? Mi się nie podoba, bardziej pasuje to na obiekt w m1 niz pet:D

@Hejt [ON] !

Hm... Nie wiem nie rozumiem Cię, przeszkadza Ci to, że wstawiam coś na MPC ? 

Czy tylko piszesz to, żeby nabić posta ? Jeżeli będe chciał to będę wstawiam na MPC takie rzeczy, bo nikt mi nie zabroni.

A to było udostępnione jako pet więc to udostępniam jako Peta, jeżeli będzie ktoś chciał to zrobi z tego obiekt w M1 :)

Opublikowano

@Hejt [ON] !

Hm... Nie wiem nie rozumiem Cię, przeszkadza Ci to, że wstawiam coś na MPC ? 

Czy tylko piszesz to, żeby nabić posta ? Jeżeli będe chciał to będę wstawiam na MPC takie rzeczy, bo nikt mi nie zabroni.

A to było udostępnione jako pet więc to udostępniam jako Peta, jeżeli będzie ktoś chciał to zrobi z tego obiekt w M1 :)

Jak widzisz postow mi nie brakuje wiec nie widze powodu by cos ten 1 mi wniosl do tego co mam.

Pisze prawde bo zasmiecasz dzial udostepniajac marne,cudze prace.

@Kurczak by sie przydal bardziej na model dolaczony do jakiegos npc.

Opublikowano

Za chwilę będziemy tworzyć, świnie, oborę, krowy, bydło, cieloki do metina. Boże, praca może i ładnie wygląda ale bardziej by pasowało do Farmy niż do MMORPG

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Jako tako kurczok nie jest zły, ale wątpię, że ktoś użyje tego na poważnie, zwłaszcza że nie zbyt pasuje do klimatu metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...