Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polećcie słuchawki które spełnią moje oczekiwane " parametry "

zeus103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu kolejny mój temat, lel
Słuchawki do ok 100 zł z przesyłką, bo mikrofon jednak kupie oddzielnie, zalmana. Beda one graly w karcie dzwiekowej zewnetrznej, takiej http://allegro.pl/karta-dzwiekowa-muzyczna-usb-7-1-kabel-i4647592866.html
A więc tak, słucham głownie rocka, metalu, Hip Hopu (najrzadziej) no i chcialbym, by miały ten bas całkiem dobry bo w takiej muzyce jest on przeciez wazny. Dwa, chcialbym by nie byly uciskaly za mocno i sie tez trzymaly na glowie. Gry - gram duzo w csa itp, więc pozycjonowanie mi jest "potrzebne". No i oczywiscie wytrzymale, zeby conajmniej ten rok sie trzymaly. Z tego co slyszalem / czytalem, SUPERLUX HD681 nie mają za mocnych basów. Sennheisery 201 podobno maja tez srednie, wiec chyba tez odpadna, Maxell Retro Dj ma tez na kilku stronach dosc mieszane opinie nt. jakości tego dzwieku. Oczywiscie bez mikro, jak wyżej napisalem.

Opublikowano

hehe fajne wymgania

za 100zł nie dostaniesz żadnych dobrych słuchawek.

dołóż drugą stówe a będziesz miał już naprawdę dobre, które wiele nie różnią się od tych za 500, 600, 700zł...

creative aurvana live

Opublikowano

Superlux HD681. Tylko jak masz mieć taką dźwiękówkę, to pobaw się chwilę equalizerem, bo inaczej będą chuyowe.

graphic.png

Opublikowano

Dobra, zamówiłem już słuchawki. I teraz mnie zjedziecie jakim jestem idiotą i głupkiem, ale jednak przemówiły do mnie mocne basy i dobry mikrofon - Creative fatality hs 1000 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...