Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idiotyczne filmiki na moim koncie youtube i strata gmaila

Rossiol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś idiota wrzucił mi na konto YT filmiki. Poskutkowało to usunięciem mojego kanału, ale:

Zablokowano mi gmail, miałem tam dostęp do Steam, paypala i bardzo ważnych informacji.

Nie mogę nic zrobić, ani potwierdzić weryfikacji konta steam, nie mogę wykonać przelewu.

Pierwszy mail od google

Witamy,

Dziękujemy za skontaktowanie się z nami w sprawie trudności z dostępem do konta Google.

Okazało się, że Twoje konto zostało wyłączone z powodu naruszenia naszych Warunków korzystania z usług i nie można go już przywrócić. Więcej informacji o naszych zasadach oraz rodzajach naruszeń, które mogą doprowadzić do ograniczenia dostępu do konta lub wyłączenia go, znajdziesz w Zasadach dotyczących treści i zachowania użytkowników oraz Zasadach programu Gmail.

Pozdrawiamy,

Zespół kont Google

Drugi

Witamy,

Dziękujemy za skontaktowanie się z nami w sprawie trudności z dostępem do konta Google.

Zapoznaliśmy się z Twoją prośbą i odkryliśmy, że otrzymaliśmy już odwołanie w sprawie konta, ale nie zostało ono jeszcze przetworzone. Prosimy zaczekać na rezultat bieżącego odwołania. Dziękujemy za cierpliwość.

Pozdrawiamy,

Zespół kont Google

Czy mam jakiekolwiek szanse na odzyskanie konta?

userbar_russia.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...