Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obejście do metina. (dreikon)

xModek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim. Tak wiem, to jest jedna z najprostszych rzeczy stworzenie takiego obejście w notatniku ale u mnie to nie śmiga. Gdzie nie grałem to zawsze znajdowałem jakieś obejścia z końcówką .exe i tak to było. Od paru lat nie mogę tego stworzyć, teraz chcę znaleść obejście na dreikona ale nigdzie nic nie ma. Pewnie dlatego, że można to samemu zrobić w 10 sekund, no a ja nie mogę. Ma ktoś obejście na dreikona? Może być też takie ogólnie, z innych serwerów, pewnie będzie działało. Z góry dzięki, odwdzięczę się lajkami.

Opublikowano

sm461_obejsie.png

1. Tworzymy nowy dokument tekstowy (polecam notatnik)

2. Wpisujemy do notatnika "metin2.bin" (bez ")

3. Zapisujemy dokument tekstowy --> plik --> zapisz jako --> wybieramy folder z naszym metinem --> (zapisujemy jako) starter.bat

4. Odpalamy plik starter.bat i czekamy chwilę, aż sie metin odpali.

To nic trudnego xD

73046579344112236771.jpeg

Opublikowano

9900514137086671230939.png

1. Tworzymy nowy dokument tekstowy (polecam notatnik)

2. Wpisujemy do notatnika "metin2.bin" (bez ")

3. Zapisujemy dokument tekstowy --> plik --> zapisz jako --> wybieramy folder z naszym metinem --> (zapisujemy jako) starter.bat

4. Odpalamy plik starter.bat i czekamy chwilę, aż sie metin odpali.

To nic trudnego xD

Czytaj ze zrozumieniem. Wiem, że to nic trudnego ale u mnie nie działa, okienko, ten procesik wyskakuje na pół sekundy i znika. I mam tak od paru ładnych lat. Gdybyś czytał ładnie to co napisałem i nie chciał nabijać postów to byś wiedział, że ja potrzebuję obejścia do pobrania.

Opublikowano

Ja gdy Chciałem wkleić switchbot.mix do demilus mt2 to pisze mi że winrar może dodawać tylko pliki do archiwów zip i rar oco chodzi ?

Pomoże ktoś? DAM PLUSY NA PW PISZICE

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem. Wiem, że to nic trudnego ale u mnie nie działa, okienko, ten procesik wyskakuje na pół sekundy i znika. I mam tak od paru ładnych lat. Gdybyś czytał ładnie to co napisałem i nie chciał nabijać postów to byś wiedział, że ja potrzebuję obejścia do pobrania.

Client Dreikona nie łapie żadnych twoich plików z poza Clienta :)

Opublikowano

Dreikon stoi na nowszym silniku i obejścia tam nie zrobisz takim zwykłym sposobem ;)

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...