Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

beats

UnicefToYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląd może i maja taki sam. Ale na allegro te same zdjęcie jest pewnie na 10 aukcjach. :P Wiem bo kiedyś sobie szukałem i pełno było takich samych zdjęć przy cenią 100-200 zł.

Opublikowano

pomijając fakt, że to gówniane słuchawki, które cene mają z dupy, to te z oferty podanej przez ciebie to zapewne podróbki jakich w internecie niemało

Nie wiedząc, nie wypowiadaj się.

Opublikowano

nie wiedząc? hahaha

podaj jakies argumenty, a nie spamisz

Słuchałeś kiedyś muzyki w Beatsach? Nie jakiegoś gówna typu mp3 220 kbps w mediamarkt tylko np flac w domu?
Opublikowano

Słuchałeś kiedyś muzyki w Beatsach? Nie jakiegoś gówna typu mp3 220 kbps w mediamarkt tylko np flac w domu?

Tak i to nie raz :) Jakość nie jest lepsza od słuchawek dodawanych do iphona (earpods)

no ale przecież dr dre je reklamuje wiec musza byc z*******e xD xD

Opublikowano

Tak i to nie raz :) Jakość nie jest lepsza od słuchawek dodawanych do iphona (earpods)

no ale przecież dr dre je reklamuje wiec musza byc z*******e xD xD

nie zeby cos, ale jakos nie wierze w takie slowa.

Opublikowano

Też miałem możliwość korzystania z nich (miałem solo hd) i jakoś nie szczególnie byłem z nich zadowolony... Wszyscy producenci idą naprzód i robią coraz lepsze słuchawki, a beatsy? Od ilu lat już jest ta sama "technologia" ? Nie tyle hajsu za takie słuchawki... Jest wiele lepszych.. 

Opublikowano

@upy
Znam lepsze sprzęty w tej cenie.
Dobra karta dźwiękowa, wzmacniacz słuchawkowy, dobra muzyka (w ogólnym tego słowa znaczeniu) i dopiero można zabierać się do testów czy ocen.

Co do linku, jest to na 90% fake. Zero zdjęć które pozwolą zidentyfikować autentyczność produktu.
Bass będą miały fajny, bo będąc w Anglii kilka lat temu znajomy wcisnął mi właśnie dokanałowe beatsy do odsłuchu. Na pytanie czemu są tak przebassowane powiedział że to podróbki. Szkoda tylko że nic poza owym bassem nie było słychać ;)

Jeżeli chcesz kupić słuchawki tylko dla loga, to na allegro są jeszcze tańsze "modele". Jeżeli chcesz mieć bardzo dobrą izolację (bo beatsy mają cholernie dobrą izolację) fajną jakość odsłuchu musisz kupić oryginały które tak tanie nie są i nigdy nie będą.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...