Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film Miasto 44

ang123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znajomi byli i narzekali - ponoć historia przekoloryzowana, faktów tam nie wiele, ale ja tam nie wiem bo nie widziałam. ale skoro historyk mówi, że fakty mijały się z prawdą ;) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Byłem na tym i myślę że film jest ciekawy przedstawia wojnę z wątkiem miłości i straty rodziny Stefan jako główny bohater żył sobie jak najnormalniej.Poźniej wstąpił do wojska ( nie wiem jako kto czy to powstańcy nie pamiętam ) po tym co się stało ze stolicą Stracił brata i matkę. Polecam ci go bardzo :3

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Film świetny, zawiera kilka mocnych momentów ale i kilka mocnych failów. Min. całowanie się w środku strzelaniny i dziwnie latające kule oraz dubstep w jednej ze scen... 

Mimo wszystko jak na Polską produkcję nie ma co narzekać ;) 

Opublikowano

Film świetny, zawiera kilka mocnych momentów ale i kilka mocnych failów. Min. całowanie się w środku strzelaniny i dziwnie latające kule oraz dubstep w jednej ze scen... 

Mimo wszystko jak na Polską produkcję nie ma co narzekać ;)

Film może i ciekawy ale odrzucił mnie dubstep ... i scena całowania się pośrodku strzelaniny i pociski latające wokół pary :_________:

Jak to nasza pani powiedziała o tej scenie to chodziło o moment że dla nich wtedy nic sie nię liczyło tylko ich miłość to można uznać za metaforę a nie brać dokładnie :3

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Jak to nasza pani powiedziała o tej scenie to chodziło o moment że dla nich wtedy nic sie nię liczyło tylko ich miłość to można uznać za metaforę a nie brać dokładnie :3

Wiem wiem, jednakże można było to inaczej "zaprezentować". 

Opublikowano

Szczerze Ci powiem... nie wiem :D, a ty miałbyś jakiś przykład? 

A nie wiem lecz mogliby sie schować za ścianą lecz to by było zwykłe xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Film bardzo dobry, aczkolwiek w niektórych momentach przesadzony.

Jeszcze ten dubstep..., ale polecam zobaczyć.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...