Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapis do formatu .gr2

Bizuma75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Od jakiegoś czasu "tworzę" swój własny serwer metin2... Z czasem przyszła pora na tworzenie własnych modeli.. Załatwiłem sobie 3ds max (2012r). Po długim czasie udało mi się również stworzyć model mojego pierwszego miecza.. Teraz pojawia się problem.. Nie mogę zapisać modelu w formacie .gr2 (potrzebnego aby model działał na metinie). Próbowałem szukać pluginów ,które umożliwiają eksport do .gr2 (wszystkie albo kosmicznie drogie,albo nie działają;/ ) 

Tutaj pojawia się moje pytanie:Czy ma ktoś działający plugin, lub zna ktoś sposób aby ZA DARMO(3ds max mam w wersji trial) wyeksportować modele do .gr2? Np poprzez wyeksportowanie do jakiegoś innego formatu a następnie skonwertowanie go jakimś innym programem?

Opublikowano

A więc mogę już eksportować pliki w formacie .gr2... tylko jest problem... podmieniłem miecz na 1 lvl (dla testu), ale... go nie widać... postać nic nie ma w ręku.. Czy może mi ktoś jeszcze dać link do jakiegoś tuta,albo opisać KROK PO KROKU (jestem początkujący) jak podmienić model? Chodzi mi nawet o dokładny opis tego co gdzie kliknąć... wiem jak to brzmi.. z góry dziękuję za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...