Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sens życia

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<----- Ohh tak, Star Wars na Disney Channel, w końcu ! Słabe miejsce na te reklamy..

Naszła mnie taka nocna rozkmina. Obstawiam, że ten temat był poruszany kilkukrotnie bo nie jestem jedynym filozofem tutaj ale szczerze to mnie to pierdoli, mam prawo to sobie napisze a co ;)

Dobra chodzi o to, że zastanawiam się nad sensem zycia. Rodzice i ogolnie ludzie uczą nas od małego, że życie ma wyglądać tak: uczymy się podstaw, żeby się uczyć w wyższych szkołach i tak przez najlepsza część naszego życia, żeby przez reszte życia zapierdalać w jakiejś chujowej pracy tylko po to, żeby mieć na jedzenie i żyć po to żeby dalej pracować żeby żyć i tak w koło. I tak sobie myśle, że to jest POPIERDOLONE. Jest nam to narzucane, bo jeżeli nie będziemy żyć według tego schematu to na 99% będziemy menelami takimi jakim teraz pewnie dokuczacie za małolata. 

Ja nie chciałbym żyć jak wszyscy, chociaż i tak pewnie nic z tego nie będzie i za 10lat skończe na kasie w maku zeby mieć na własne wyjścia do maka żebym mógł żyć i dalej pracować w maku dla innych którzy przychodzą do maka żeby zjeść i życ dalej swoim chujowym życiem. (wiem, zawiłe).

Jak sobie o tym myśle, że mam tak skończyć to poprostu dostaje pierdolca, odechciewa mi się wszystkiego bo nic nie ma sensu i tak skończe jak wszyscy.

Oczywiście.. niektórym się udało np. zawodowym piłkarzom, aktorom i innym tym sławnym gwiazdkom którzy poprostu na jebane kiwnięcie palca dostaną tyle hajsu ile wy nie zarobicie zapierdalając całe swoje marne życie (i gdzie tu k***a sprawiedliwość)

Nie chce tak skończysz.. jak sobie tylko o tym myśle to odechciewa mi się wszystkiego bo i tak to wszystko prowadzi do tego samego. 

To tyle, spierdalam spać a rano chce tu mieć ciekawą dyskusję do przeczytania. Licze, że napiszecie mi coś co mnie podniesie na duchu bo narazie jest do dupy

Opublikowano

Licze, że napiszecie mi coś co mnie podniesie na duchu bo narazie jest do dupy

Wylądujesz co najwyżej w taniej knajpce na obrzeżach z płacą 200 zł / msc .

21515.jpg

Opublikowano

Na kasie w biedrze to max 1000 mozesz miec.. Ale to już takie życie. Rodzimy się dorastamy uczymy się bo nam każą i mówią że będziesz wtedy menedzerem itp. a tak naprawdę kończymy na szparagach w Niemczech. Jedynie tam parę kujonków siedzą w fotelach skórzanych albo farciarze co w totka wygrali albo odziedziczyli coś... Tak już jest że na ten temat można się wypowiadać bez końca i gdybać. Sensu życia szczerze NIE MA. Bo chodzi o to żeby przedłużać naszą linię rodzinną i dojebać tych 2 czy 3 ludzi do tych 7 miliardów ludzi czy więcej. Zabić się? Nie bo zaraz nazwą cię słabełuszem. No chyba że masz wyjebane na wszystko. Żyć z wiedzą że to nie ma sensu? A idź pan w.... Raz usłyszałem że sensem życia jest życie dla rodziców kumpli itp. Może i jest trochę racji ale taki sens to ja w d*** sobie mogę władować. Tyle z mojej strony

Opublikowano

Dzieciaki w pseudo depresji, które nie widzą sensu życia. O tak, wasze życie jest tak bardzo do niczego.

Nie marudzić tutaj.

Bo co.

Czy depresję autor tematu ma to wątpię. A sam może powiedz jaki jest sens skoro takiś mądry

Opublikowano

Bo co.

Czy depresję autor tematu ma to wątpię. A sam może powiedz jaki jest sens skoro takiś mądry

sens życia to przedłużanie gatunku

potwierdzone przez nature

­

Opublikowano

sens życia to przedłużanie gatunku

potwierdzone przez nature

To czemu ludzie nie ruchają się w 10 roku życia, żeby szybciej spełnić to po co się urodzili? Pierdol dalej 

Opublikowano

To czemu ludzie nie ruchają się w 10 roku życia, żeby szybciej spełnić to po co się urodzili? Pierdol dalej 

bo do tego nie dorośli

w tym wieku kobiety nie mają lub dopiero zaczynają mieć okres

coś jeszcze?

­

Opublikowano

nie ma narzuconego żadnego sens, możesz nadal sobie rozkminiać i popadać w coraz głębszą zadume i smutek albo po prostu zacząć robić coś co lubisz, samemu odnaleźć ten sens życia.

ktoś tam wyżej wspomniał o przedłużaniu gatunku... póki co bardziej nam grozi przeludnienie niż wymarcie ludzkości więc można to sobie w dupe wsadzić w XXI wieku.

Opublikowano

nie ma narzuconego żadnego sens, możesz nadal sobie rozkminiać i popadać w coraz głębszą zadume i smutek albo po prostu zacząć robić coś co lubisz, samemu odnaleźć ten sens życia.

ktoś tam wyżej wspomniał o przedłużaniu gatunku... póki co bardziej nam grozi przeludnienie niż wymarcie ludzkości więc można to sobie w dupe wsadzić w XXI wieku.

nie wspomnialem o tym, ze czlowieka od zwierzat odróżnia rozum i własna wola, a nie instynkt 

głupie pytanie, głupia odpowiedź

jak zadajecie sobie takie pytanie to znak że w zasadzie możecie ze sobą skończyć skoro nie macie planów na przeżycie własnego życia

smutne

­

Opublikowano

Stary, co ty rozkminiasz??, żeby dobrze skończyć musisz mieć łeb do interesów a nie 5 w szkole :) 

Poza tym nikt nie powiedział że w życiu będzie łatwo, każdy musi przez to życie przejść i każdy zmaga się z problemami...

Dorośniesz, znajdziesz miłość swojego życia i od razu zmieni się twoje spojrzenie na świat...

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Stwórz własnego botneta>Zaraź 1k komputerów po 10 razy swoim botnetem>Sprzedawaj sieć komputerów zombie i ciągle zarażaj te same komputery, ewentualnie powiększaj sieć.

Zarobek 5k $ w tydzień roboty.

Powiedz mi, że nauka nie popłaca.

Z czasem będziesz więcej zarabiać, jednak na start 15k$ na miesiąc Ci chyba starczy?

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...