Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o wycenę - PAX Artemis Skin.

Hoggie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

posiadam limitowany skin do smite-a - PAX Artemis Skin. Jak myślicie ile jest warty? Gdzie można taki kod sprzedać?

Opublikowano

Z pięć miesięcy temu, wydaję mi się, że było o tym głośno i obiło mi się o uszy 800zł, teraz pewnie będzie więcej.

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Polecam na jakimś platformie transakcyjnej on-line

Szukam pracy­

Opublikowano

Na allegro nie ma żadnych ofert, na ebay-u nie mam konta (międzykrajowego). Nic w sumie nie zostało

To zaloz na ebayu bo raczej na allegro zaden polaczek ci nie kupi za 1k skina. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

serio ludzie sa tak je*nieci by kupic skórke do gry za tyle kasy? 2 dyszki to jeszcze rozumiem za skorke do gry ale bez przesady ^^ dac 1000zl za wyglad postaci w grze xD kiedy niektorzy tyle zarabiaja na miesiac ^^

Opublikowano

serio ludzie sa tak je*nieci by kupic skórke do gry za tyle kasy? 2 dyszki to jeszcze rozumiem za skorke do gry ale bez przesady ^^ dac 1000zl za wyglad postaci w grze xD kiedy niektorzy tyle zarabiaja na miesiac ^^

Są tacy ludzie jak kolekcjonerzy, a skórki teraz w żaden sposób nie można zdobyć.

Szukam pracy­

Opublikowano

mimo wszystko to chore, rozumiem kolekcjonowac monety, znaczki i masz tu przy sobie i mozesz to dotknac i wgl mozesz to zjesc, ale gra predzej czy pozniej sie znudzi, albo tak zrypia ze nikt nie bedzie w to gral, nie pochwalisz sie chyba za 20 lat swoim dzieciom tekstem typu "patrz synku kiedys bylem kolekcjonerem i kupilem w grze internetowej inny wygląd do tej postaci za 1000zl, bylo warto dac tysiaka zeby inaczej wygladac i by ludzie mieli przez 0.5 minuty zazdro przed meczem"

Opublikowano

mimo wszystko to chore, rozumiem kolekcjonowac monety, znaczki i masz tu przy sobie i mozesz to dotknac i wgl mozesz to zjesc, ale gra predzej czy pozniej sie znudzi, albo tak zrypia ze nikt nie bedzie w to gral, nie pochwalisz sie chyba za 20 lat swoim dzieciom tekstem typu "patrz synku kiedys bylem kolekcjonerem i kupilem w grze internetowej inny wygląd do tej postaci za 1000zl, bylo warto dac tysiaka zeby inaczej wygladac i by ludzie mieli przez 0.5 minuty zazdro przed meczem"

Ehhh marudzisz :) Jak ktoś chce to kupi jego pieniądze. A co do tematu jakbyś wystawił n allegro to za 600 zł może ktoś kupił :) Ja polecę wystawienie tego na stronach zagranicznych.

IDcncno.png

Opublikowano

Rozjebalbym Ci ryja, za ta cebule, nie dyskutuj brzydka sciero, nie dla Ciebie temat i tak wiemy, ze ty i twoich 20 braci zyjecie za tysiac zloty miesiecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...