Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boosting

Hoggie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o boosting-u w LoLu, czy warto? Chciałbym mieć golda przed końcem sezonu (siedzę Silver 3).

Opublikowano

Osobiście uważam, że boosting to jedna z największych męk LoL'a zaraz obok coraz większej plagi Bolowców. Chciałbyś mieć golda - to go sam wbij, to na prawdę nie jest takie trudne. A potem siedzą w goldzie/platynie/diamencie takie boostowane osobniki które nie potrafią grać i płaczą, że przegrywają przez "noob team"

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Porównując do cen z innych stron to mega tanio. Mi pokazuje 80 zł?

Edit: na allegro wychodzi podobnie, ale znowu z allegro nie wiadomo kompletnie kto to robi, a tutaj się postarał i stronkę zrobił chociaż

Legenda
Opublikowano

Jeżeli stać Cię, a nie uważasz się za gracza, który mógłby sam wbić golda to nikt Ci nie zabroni. Jeżeli wydatek to nie problem i obliczyles, że warto to śmiało kupuj.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Zaryzykuję, wezmę z tej stronki. Dam znać niedługo jak poszło i jaka obsługa. W porównaniu do innych stron tego typu to mega tanio. 

Chociaż teraz się waham, czy nie skorzystać z Coacha, albo nie wziąć do boosta dodatkowo.

Opublikowano

Eloboosting jest zawsze spoko.. 5 dyszek i zaprowadze cię do goldzika w parę dni kolego. PW jak coś C: 

@Edit

@Hoggie

Mam nawet smurfa w g5, więc mogę to zrobić grając z Tobą duo (free coaching w bonusie).

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...