Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mbot windows 8 problem

Kefir666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem... Mianowicie, gdy odpalam Mbota, dll injectora itd. włącza mi się normalnie, loguje i następnie gdy klikam Start Client, pojawia się ikonka silka, ekran mi miga na czarno dwa razy i ikonka znika. Jakieś porady ?

[23:27:37] Właczanie 'C:\Program Files (x86)\FogRoad_v252\sro_client.exe /22 0 0'
[23:27:47] Connecting to loginserver '91.121.114.217 (91.121.114.217)' on port 15779...
Tyle się dzieje w moim logu
Opublikowano

tak

@Edit

próbowałem chyba wszystkiego, przewaliłem internet od góry do dołu, znalazłem chyba z 2 tematy na innych forach z identycznym problemem, ale póki co nikt nie rozwiązał problemu

@Edit2 ZAPOMNIAŁEM DODAĆ, NIE WCHODZE PRZEZ LOADERA, BO WYSKAKUJE MI BŁĄD FMOD.DLL, niby mam ten plik w folderze, ale dalej nie działa

• 4 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano

Ja tak samo, może serwery padły?

An unknown error occured while checking for a mBot update

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

udalo mi sie zalogowac 

i wbic do gry lecz mam problem z odpaleniem kolejnych not update i huk a robie jak z 1 a 1 dziala  not moc do tego 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...