Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Brak internetu w grach.

~Publikator~

Pytanie

Opublikowano

Witam. Ostatnio pojawił się u mnie pewien problem. Mianowicie chodzi o to, że nie mogę połączyć się z grami, które potrzebują internet (LoL, smite, metin2 itp.). Wyświetla się błąd, że nie można się połączyć. Próbowałem na WiFi jak i na kablu. Zmieniłem również komputer (W tej samej sieci) i nic. Wychodzi na to, że jest to błąd sieci. Mam internet z Orange (Livebox). Proszę o szybką pomoc!.

Za udzielenie pomocy 7 like.

@PS.

Dodam, że oprócz gier raczej wszędzie mam internet. Mogę pobierać, duża prędkość jest itp. Występuję to tylko w grach.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. Z Originem wgl nie mogę się połączyć. Popróbuję jeszcze z originem, a jeżeli będzie pisać, że jestem Offline to jak naprawić?

Opublikowano

Wyłącz zaporę

Zapomniałem to dodać. Próbowałem wyłączać. Również dodawałem do wyjątków. NIC nie pomaga. A po 2, jakbyś uważnie przeczytał to napisałem, że to mam na 2 komputerach od 3-4 dni. Wcześniej wszystko śmigało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...