Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ten Przycisk działa? Czy tylko stopuje Flame?

Astern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z początku zawsze byłem przekonany że przycisk Zablokuj Gracza, daje nam możliwość że nigdy więcej nam go nie wylosuje na rankedzie, czyli mam rozumieć że przycisk służy tylko po ty by powstrzymać flame?

Mam tak dużą listę osób zablokowanych dałbym około gdzieś 500+ osób, przewijam i końca nie ma.

Ost trafiam na ciamajdy które zablokowałem dawno temu, czy uważacie że ten przycisk powinien służyć również do blokowania graczy, aby nigdy ich nie wyszukiwało?

Jakie jest wasze zdanie?

Liczę na min. 1 Zdanie logiczne i bez susiaków tym razem trolle, dzięki.

Uczeń
Opublikowano

>Zakładaj milion bezsensownych tematów

>Dziw się że ludzie mają z ciebie bekę w temacie z eloboostingiem.

xD

Opublikowano

>Zakładaj milion bezsensownych tematów

>Dziw się że ludzie mają z ciebie bekę w temacie z eloboostingiem.

xD

Post nie na temat, trzeba pobudzać ludzi, i co uważają na temat blokowanych graczy ja osobiście bym chciał aby riot to zrobił bo tacy ludzie niestety psują gry ;)

Opublikowano

Uważam, że tak. Byłoby to bardzo przydane w przypadku ludzi którzy celowo trollują, a jak wiadomo takich jest wielu.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Ale mógłbyś zblokować dobrych graczy, którzy są lepsi od cb. Było by to wpływanie na kolejkę, a więc minimalne ustawianie wyniku. Nigdy nie będzie tego typu funkcji.

Opublikowano

Nie miałoby to sensu. Usuwając ludzi z możliwości doboru do drużyny, znacząco zwiększyło by czas kolejek ( pozbieraj ludzi tak, żeby nikt nie miał blokady na nikogo z kim gra - Godzina na jedną kolejkę byłaby standardem po dłuższym czasie obowiązywania tej zasady. Dodatkowo zburzyłoby to matchmaking, gdyż po długim czasie oczekiwania, dobierani są przeciwnicy z szerszego zakresu MMR, aby gra mogła się rozpocząć, co dalej tylko posuwałoby negatywne doświadczenia, zamiast je poprawiać. Poza tym system byłby nadużywany, przez ludzi notorycznie ignorujących wszystkich - aby potrollować RITO. A także ludzi, którzy usuwali by możliwość gry z kimś TYLKO dlatego, że ma niższą rangę.

Na ludzi, którzy celowo trollują jest inna opcja - nazywa się report i jest zawsze dostępna. Upewnijcie się, ze dostanie ich odpowiednia liczbę, a po jakimś czasie już raczej nigdy go nie spotkacie.

wikmk9.jpg

Opublikowano

>bądź challengerem.

>zignoruj resztę osób z challengera.

>???

>profit, graj vs diamenty xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...