Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrot do gry i pare pytan

lexcaliber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam smile.png

Jako, ze jestem nowy na forum i to moj pierwszy post chcialbym sie przywitac :)

Mam pare pytan, glalem kiedys w Dragon nest ( dawno temu ) i teraz niedawno wrocilem - troszke jak zauwazylem sie pozmienialo.

Gram warriorem , obecnie to swordsman ( lvl 40 )  i mam pare pytan:

-1- Do czego sluzy i jak wykorzystac Dimensional Crystal Fragment ( co wypadaja ze skrzynki po pokonaniu bosa na abbysie )

-2- Jak i czy wogole mozna enchantowac bizuterie lvl 40+ ( mam na mysli dodawanie dodatkowych statystyk jak HP/ MP cryt itp. )

-3- Od jakiego lvl dostane nowa profecje i jakie bede mial do wyboru ( krotko prosil bym opis i na co sie warto nastawic zarowno pod wzgledem setowym jaki i skile/bron itp. )

-4- Co to sa te dual skille i jak je otrzymac

-5- Czym sie ulepsza bron/armor i bizuterie lvl 40+ ( kiedys byly spark co dodawaly hidden ability np HP/ STR atak itp )

-6- Widzialem na rynku ze sety ( spodnie/ rekawiczki/ helmy itp ) lvl 40+ maja jakies 3 dodatkowe puste miejsca ,do czego one sluza ( w sensie co mozna i powinno sie do nich wkladac )

-7- Czy sa jakies NIEBIESKIE ( rare ) ciuchy od lvl 40+ do wykraftowania ( pamietam jak skrafcilem sobie ciuchy skelton cos tam nie pamietam teraz ) i byly tam do wyboru opcje SURDY, BRUTAL itp. ktore dawaly inne wlasciwosci

Dzieki za zrozumienie i pomoc, no tak na poczatek :)

POZDRAWIAM

MATI

Opublikowano

1. Służy do kupowania paczek z heraldami dla twojej klasy u tego kolesia od Heraldow ( Heraldry Scholar)

2. Juz nie można. Kiedyś dawało radę potencjały wkładać, lecz teraz zastąpiono je dragon jade. Dropią one na abyssach i nestach.

3. 3 profesje mozesz zrobic na 45 lvlu. po ukonczeniu kilku misji.

4. Nie wiem o co ci dokładnie chodzi więc ci nie powiem.

5. Bizuterii juz się nie ulepsza ( jak wyżej już brak suffixów). Tyczy się to samo armora i broni. Wszystko zastąpili Dragon Jade'ami. Jeżeli chodzi o + przedmiotu no to po staremu: alteum, agate, itp.

6. Te puste miejsca są na dragon jade'y

7. Nie można juz craftować niebieskich ciuchów. Tylko epickie i tylko te setowe.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

WITAM!

Dzieki za skrupulatne odpowiedzi , zanotowalem i bede teraz madrzejszy :)

Mam jeszcze pare pytan, moze ktos znowu bedzie chetny mi pomoc:

-1- Chce wykraftowac set Ancient cos tam ( nazwy nie pamietam dokladnie, w kazdym badz razie lvl 50 dla warriora )  gdzie i jak mozna dodac do niego dodatkowy afix  czy sufix ( tak jak to mialo miejsce ze starymi niebieskimi rzeczami np BRUTAL,  co dodawalo np dodatkowy resist na stuna przez 10s czy tez dodatkowe obrazenia na 20s itp) oraz czy mozna do tych setow dodac hiden ability ( kiedys za pomoca sparkow ) extra HP czy Phys Atak itp.

-2- Zrobilem subklase ( GLADIATOR )  i sa tam jakies skile instant enchantent pod PVP czy tez PVE co one daja bo nie moge ich wrzucic do paska i jak sie je w takim razie enchantuje ???

-3- Jak mozna usunac dragon skile z przedmiotow, zeby mozna bylo je wystawic na sprzedaz

Dzieki, pozdrawiam

MATI

Opublikowano

Mam dodatkowe pytanie:

Posiadam czesciowy zestaw ANCIENET TOTEM ( lvl.50 ) i tam w kazdym z czesi sa 3 miejsca na dragon skile ( osobiscie powkladalem SILA i HP ).

i moje pytanie jest takie co sie wklada do 3 miejsca ( probowalem inne dragon gemy wkladac i nie  mozna ) wiek ktos ??

DZIEKI

Opublikowano

HALLO :/

Mam pytanko jak dodac Hidden abillty do bizuteri ( lvl 60+ ) ???

I druga sprawa jak i gdzie moge dodac jakis sufix czy affix ( chodzi mi o dodatkowa nazwe przy broni np. WIND II czy w armorze BRUTAL )  ktora daja dodatkowe efekty np dodatkowy atak itp ???

Prosze o odpowiedz

MATI

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...