Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie expić? Na co wydać dinary? Jakie mapy/taktyki?

ViscaElJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

R

E

K

L

A

M

A

Mam 13 Lv oraz 200.000 dinarów. Gram tylko assaultem. Głównie pykam na Rusty Nails oraz Khali, czasami na Marien/Blue Storm. Moje pytania do was są następujące:

1)Na jakiej mapie najlepiej expić? (+jeżeli ktoś zna jakąś ciekawą taktykę dla assaulta na daną mapę. to proszę niech napisze)

2)Na co najlepiej wydać dinary? (jak nie mam żadnej broni ze skrzyni to gram tylko K2 i uważam, że jest dobra, ale jeśli są lepsze to co kupić?

3)Jakieś ciekawe bugi/dodatki/ciekawostki? (bez hacków)

Wiem, że są poradniki. Ale ich jest naprawdę dużo i wiele się różni. Jeżeli ktoś chce to niech zacytuje odpowiedni fragment do danego pytania.

Z góry dziękuje za pomoc ^_^

Opublikowano

1. Expi się dobrze na FFA 10 kills albo dowolnej mapie zombie, chociaż dużo dinarów i expa jest z wyżej wymienionego POW Camp.

2. Zależy od klasy, na inżyniera/medyka najlepsze jest K1 a na assaulta polecam Ci M4A1, M16A4, TAR21 lub M60/M145 i Famas ale to już raczej za NX Cash. Z dobrych sniperek polecam AWF/PSG.

3. Jeśli chodzi o bugi to pamiętaj, że za nie są BANY! Ale jeśli nalegasz, to np. na Venezia masz, że wchodzisz po rogu ściany jak po drabinie. Jeśli chodzi o bugi to poprostu próbuj wychylać się w róg ścian aby podejrzeć wroga za nimi co działa na wielu mapach. (Jak ktoś Cię podejrze na spectate i zrobi SS to grozi Ci ban więc uważaj)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

1. Expi się dobrze na FFA 10 kills albo dowolnej mapie zombie, chociaż dużo dinarów i expa jest z wyżej wymienionego POW Camp.

2. Zależy od klasy, na inżyniera/medyka najlepsze jest K1 a na assaulta polecam Ci M4A1, M16A4, TAR21 lub M60/M145 i Famas ale to już raczej za NX Cash. Z dobrych sniperek polecam AWF/PSG.

3. Jeśli chodzi o bugi to pamiętaj, że za nie są BANY! Ale jeśli nalegasz, to np. na Venezia masz, że wchodzisz po rogu ściany jak po drabinie. Jeśli chodzi o bugi to poprostu próbuj wychylać się w róg ścian aby podejrzeć wroga za nimi co działa na wielu mapach. (Jak ktoś Cię podejrze na spectate i zrobi SS to grozi Ci ban więc uważaj)

O tych banach za bugi to nie wiedziałem, dziękuje :)

PS: By nie robić nowego tematu to zapytam w tym. Czy jeżeli mam premke np. na 7 dni, a kupie broń premium na np. 21 dni to będę jej mógł używać po zakończeniu premki?

Opublikowano

Na assaulta każdy ma swoją taktyke, ja zawsze jak byłem prawie pewien, że ktoś gdzieś stoi to bunnyhopa robiłem wyskok i strzelałem

Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...