Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzisz o askowym pedale?

Sleech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak  jak w temacie, co sądzisz o tym zjebie?

http://ask.fm/jakubcheer98

Najśmieszniejsze są te deski które się na niego napalają i lajkują każdą jego wypowiedź.

Co się dzieje z tym światem? Jego rodzice chyba przesadzili z bezstresowym wychowywaniem

Opublikowano

Nic. Najlepiej nie jechać po takich pedziach bo tylko ich promujemy. Im większy pojazd tym większe zainteresowanie a co za tym idzie, popularność. Świat schodzi na psy, ale myślę że ta cała ebola jest po to aby przywrócić normalność na tej posranej planecie. Mam głęboką nadzieje że dojdzie do jakiegoś wielkiego kataklizmu lub pandemii i ludzie zaczną żyć na nowo...

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Musisz mieć smutne życie jeżeli w weekend szukasz jakichś chłopców na necie.

Nic nie sądzę, jak lubi kwiatki i zachowywać się jak dziewczynka to kto mu zabroni...

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nie wiem czemu się nimi interesujesz :O

Może coś ten tego?

Ktokolwiek obcuje cieleśnie z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą, popełnia obrzydliwość. Obaj będą ukarani śmiercią, sami tę śmierć na siebie ściągnęli.”

(Kapłańska 20,13)

636451494245979649038.gif

Opublikowano

niech se żyje i żre

ktoś tu ma chyba ból dupy, że nim się bardziej dziewczyny w gimnazjum podniecają

Siema lexus. Taaaaak takie deseczki gimbusiarskie co mają nierówno pod sufitem...

Ból dupy? Raczej beka

Opublikowano

Ktokolwiek obcuje cieleśnie z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą, popełnia obrzydliwość. Obaj będą ukarani śmiercią, sami tę śmierć na siebie ściągnęli.”

(Kapłańska 20,13)

Co w związku z tym? Chyba nie skumałeś.

Każdy prędzej czy później umrze także to bez sensu.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

widze ze mnie obrazcie policja zaras tu bendzie i zobaczymy

7801114136617851269466.jpg

ide wam wpierdolic

ide wam wpierdolic

Hahaha propsy dla typa. Będzie beka. Ale konto pewnie długo nie postoi. Robimy mu spam na asku xD?

Ty fajke masz w ręce 0_0??

Opublikowano

ide wam wpierdolic

On ma szluga w dłoni??

A nie dobra, wydawało mi się :x

Opublikowano

Nie raz widziałem tego człowieczka, mieszkam z nim w jednym mieście i osobiście nie przeszkadza mi do póki nie bd się wtrącał w moje sprawy.

Jest dosyć nietypową osobą, no bo kto normalny kupuje ciuchy płci przeciwnej? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...