Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostane vaca ? za wh do dema ?

marcek307

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam więc tak gram w cs 1.6 mam go na steamie i nigdy tam nie użwayłem cheatów i nie zamierzam nie mniej jednak mam demko jednego gracza którego podejrzewam o cheaty i chciałym obejrzeć sobie to demko wraz z włączonym wh,i teraz moje pytanie jest takie czy jeżeli ściągne sobie jakieś byle jakie wh za które normalnie można dostać vaca ale Ja użyje je tylko do oglądniecia demua (nie będe wchodził na żaden serwer) to może mi vac dać bana ? oczywiśćie zaraz bo obadaniu dema wh leci do kosza.

Prosił bym żeby wypowiedziały się osoby znające w temacie i mają pewnośc anie "wydaję mi się " "myślę że " 

Pozdrawiam!

Opublikowano

A czemu miałoby Ci dać "VAC BANA"? 

Zastanów się :) 

Na CS:GO za darmo nie raz rozdawane są blokady od VAC (nawet temat na forum jest), natomiast ja osobiście na steam nie jeden nie dwa razy sprawdzałem z włączonym ESP czy ktoś coś miał i powiem Ci, że steam nadal mam niezbanowanego :)

Odpowiedź możesz wywnioskować z powyższego :) 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Nie wiem dlatego pytam :) choć masz rację na chłopski rozum nic se nie powinno stać gdyż na serwery nie wchodzę, a wolałem mimo wszystko zapytać ponieważ jestem wielkim przeciwnikiem cheatów nigdy nie miałem z tym dziadostwem wspólnego i nie zamierzam, a konto steam jest dla mnie bardzo cenne ponieważ rozgrywam na nim różne ligi no ale dziekuje bardzo za odpowiedz 

Opublikowano

Żeby stwierdzić, że ktoś ma wh czasami musisz mieć wh, zeby porównać jak celuje itp.

Ty za to nie dostaniesz bana na vac, itp

Gdy rozpiszesz demko możesz zgłosić się z nim na strony tj, bl/ac.

Opublikowano

Tak to prawda Szalony. 

Lepiej zgłosić niż dostać bana za wh do sprawdzenia demka

I wtedy napisać im że miałeś te wh do tego :3

Bo to gra do kupna a kasa powie papa.

Nie wiadomo co się wydarzy, dostaniesz bana czy nie :3

Opublikowano

Lepiej zgłosić niż dostać bana za wh do sprawdzenia demka

I wtedy napisać im że miałeś te wh do tego :3

You made my day. 

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-RADZ-6869&l=polish#whatisvac

Zapraszam do lektury.

Jakbyś nadal miał wątpliwości:

Gdy użytkownik połączy się z serwerem objętym ochroną VAC, a ten wykryje znane oszustwo - Valve Anti-Cheat zablokuje możliwość łączenia się z zabezpieczonymi serwerami.

Czy włączenie demka w konsoli serwera podlega łączeniu się na serwer?  - nie. 

Więc po co jakieś wnioski wysnuwać niczym nie poparte? 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...