Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DC W CS GO

jesperek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam taki dziwny problem, mianowicie.. gdy tylko mam dc, czyli po prostu rozłączy mi neta, a jestem podczas rozgrywki turniejowej nie mogę dołączyć. I gdzie leży problem? Dlaczego nie mogę dołączyć do meczu kiedy on nadal trwa? 

Gdy tylko daje żebym wszedł od nowa, po upływie 20sekund wyskakuje komunikat "Utracono połączenie z serwerem.. " czy coś w tym stylu, a rozgrywka dalej trwa!

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Ale ja dołączam po 15 sekundach od wyjścia :) Do tego kumple z którymi gram mówią, ej jesper masz jeszcze 3min :)

ps. ameryki to nie odkryłeś + zbędny post.

Opublikowano

Zdarzylo mi sie to raz i po nieudanych probach resetu CS'a, Steam Routera na reset PC bylo za pozno. 

Jak dasz rade to podczas dc zrob reset kompa i w miedzy czasie routera, moze to cos da.

Opublikowano

No wiesz, raczej reset kompa też chyba nie pomoże, problem leży gdzie indziej, tylko nie wiem gdzie. A czy taki mecz na czym jest zapisywany że dany gracz gra? Bo wpadło mi coś na myśl że może to przez mojego neta, którego mam w orange dawniej "neostrada tp" ma zmienne ip, tylko ze takie dc trwa z 10sek max.. a podobno ip sie restartuje przy 40sekundach i myślałem że tutaj może ten internet coś zawadza..

Opublikowano

Też mam neostrade i jak mnie rozłączy nie mam problemów z dołączeniem. Poszukaj podobnych tematów poradnikach społeczności steam.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...