Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 visual c++

Kicknijmnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Tutaj masz wszystko ładnie opisane - http://forum.metlifemt2.pl/topic/314-microsoft-visual-c-runtime-error-zajrzyj-tutaj/#entry2825

Zapożyczam z innej stronki mam nadzieję, że nikt nie ma za złe, żadna reklama!

Przecież wyżej:

Podałem ten sam link tylko na tym forum, nie dopuszczając się reklamy jak w Twoim przypadku ... 

"Nazwa /3GB nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnetrzne lub zewnetrze, program wykrywalny ani plik wsadowy"

Uruchomiłeś wiersz poleceń jako administrator? 

Komendę skopiowałeś poprawnie / lub przepisywałeś bezbłędnie ? 

/3GB /USERVA=2800

wpisujesz oczywiście w jednej linijce wiersza poleceń po czym zatwierdzasz enterem.

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Zrobilem format kompa, zainstalowalem wszystkie wersje net framework i visual c++, a dalej mam blad ;/

mi tez wyskakiwal ten blad a mam 7 to jest wina ich klienta napisz u nich na forum bardz tutaj w Prezentacji

Skoro zrobiles formata i masz nadal to samo to wychodzi na to ze to ich wina

@ intalowales Microsoft C++ X86 czy 64?

image.png

Opublikowano

Ale wszystko dzialalo. Nagle kilka dni temu przy wlaczaniu kompa pojawil sie blad i musialem z plytki z windowsem jakis tam folder skopiowac przez konsole czy cos takiego. Wlasnie od tego momentu pojawil sie problem

Zeby nie bylo watpliwosci, metka mi wywala przy teleportowaniu sie, ale gra normalnie sie odpala.

9YbAX2Z.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...