Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EU vs NA

AveJerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ping koło 200. Zarówno poziom jak i kultura graczy są tam na wysokim poziomie, dużo, dużo lepiej niż w Europie.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Pojebalo was na euw jest wyższy poziom niż na na . Nawet nightblue powiedział jka się mecZyl wyjść z d2 . Bjergsen to samo mówił , ze ogrywa każdego na NA do 10/0 a na euw jest większy opor bo potrafi przegrać mocno lane

Opublikowano

Najlepsi gracze w NA, nie są nawet z Ameryki. Pobelter, Bjergsen.
A ping na NA został zablokowany dla graczy z EU na 200+. Czemu w innych grach na moim necie grając na serverach Ameryki północnej, ping nie wynosi więcej niż 70-80? Zapewne nie tylko ja to zauważyłem ;)

1qQSmS3.png

Opublikowano

Ping sporawy, w okolicach 200 ms. 

Natomiast poziom, hmm. Tutaj może być podobnie, w porównaniu do europejskich. Jednakże kultura na NA, jest dużo większa niż u "nas". Tam nikt Cię nie będzie obrażał, jak padniesz a Twój przeciwnik z linii zrobi first blood, tylko Ci wytłumaczą, co było źle (bynajmniej takie sytuacje widywałem). 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...