Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wybraniem Jedi

Suffi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem odnośnie tego, że mam 10 lvl chciałbym wybrac advanced skills i dowiedzialem sie, ze moge to zrobic w lokacji o nazwie fleet jednak gdy tam bylem mialem 9 lvl i wtedy nie moglem, wiec polecialem dalej, obecnie jest w Senate Plaza. Czy jest mozliwosc powrotu do fleet i wybrania skilli? 

Dodam, że gram w Republic Jedi Knight. 

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A masz oryginalne konto?

No pewnie ma Nike albo  Pumy? grałeś w ogóle w tą gre zią nie pier dowal głupot o jakiś  "oryginalnych kontach"

Witam, mam problem odnośnie tego, że mam 10 lvl chciałbym wybrac advanced skills i dowiedzialem sie, ze moge to zrobic w lokacji o nazwie fleet jednak gdy tam bylem mialem 9 lvl i wtedy nie moglem, wiec polecialem dalej, obecnie jest w Senate Plaza. Czy jest mozliwosc powrotu do fleet i wybrania skilli? 

Dodam, że gram w Republic Jedi Knight. 

TAK wszędzie da się wrócić, musisz poszukać statku, którym przyleciałeś do Senate Plaza, jak dobrze pamiętam(grałem parę miechów temu) to otwierając mapę masz u dołu wejście do hangarów i tam musisz wejść do tego, który Cię przeniesie jak wybierzesz z powrotem  do Floty(republic fleet), przypomnij sobie jak się dostałem do Senate Plaza i tak samo wrócisz do floty:D Rób wszystkie misje główne i dodatkowe bo widzę, że na 9 lvl już się do floty przeniosłeś :D potem będziesz miał problemy jak z mniejszym lvl wbijesz na nowsza mapę :) Widzę datę dodania przez autora, ale może nadal się błąka w Senat Plaza, a i może innym się przyda:]

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

A na przyszłość polecam wcisnąć przycisk M i otworzy się nam mapa. Później wystarczy najechać kursorem na ikonkę miejsca na mapie i wyświetli się nam jego opis oraz misje które tam mamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...