Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na TAB.

teraninja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak to w temacie poszukuję, bądź kupię plugin na Tab.

Uwaga!!
-Nie chcę FancyTAB
-Ani TabAPI
-Ani DecoTAB
-Ani innych gównianych pluginów na Tab, które lagują i są do "Dupy"

1.Potrzebuję prawilny plugin na Tab, ponieważ mam autorski plugin na gildię oraz na ranking. Chciałbym plugin, dzięki któremu mógłbym połączyć się do MSQL i wszystkie informacje typu Ranking gildii/graczy były by zawarte w tym pluginie. 
Dokładniej napiszę co bym wymagał:
-Ranking Gildii Top 10
-Ranking Graczy Top10
-Informacje o danym graczu np. Ranking gracza/zabójstwa/śmierci/spędzone godziny na serwerze
-Informacje o danej gildii gracza np. Ile osób jest Online/Tag gildii/Ranking Gildii/
-I podstawowe informacje, myślę że te info typu Godzina/Online graczy na serwerze/Nazwa itp. ogarnął bym sam Czekam na odpowiedzi pod Tematem lub na PW. 
Ps. Na PW piszcie co do sprzedaży pluginu oraz cenę oczywiście wszystko do uzgodnienia!

Opublikowano

Ludzie , on szuka pluginu na tab. Zgłaszam was.

Od Siebie polecam TabConfig używam i mi pasuje ;)

No i po co dajecie warny? To mpc mnie czasami rozwala :) Zobacz treść tego co on napisał i potem możesz dawać coś od siebie. Cytuję:

"Dokładniej napiszę co bym wymagał:

-Ranking Gildii Top 10

-Ranking Graczy Top10

-Informacje o danym graczu np. Ranking gracza/zabójstwa/śmierci/spędzone godziny na serwerze"

Przecież, aby to wszystko mieć co tutaj jest wymienione potrzebujesz pluginu na gildie.

Opublikowano

No i po co dajecie warny? To mpc mnie czasami rozwala :) Zobacz treść tego co on napisał i potem możesz dawać coś od siebie. Cytuję:

"Dokładniej napiszę co bym wymagał:

-Ranking Gildii Top 10

-Ranking Graczy Top10

-Informacje o danym graczu np. Ranking gracza/zabójstwa/śmierci/spędzone godziny na serwerze"

Przecież, aby to wszystko mieć co tutaj jest wymienione potrzebujesz pluginu na gildie.

Im mniej masz mózgu, tym lepszym modem zostaniesz. To, ze to idioci, to juz kazdy wie ;)

@topic

dev.bukkit.org --> wpisujesz "tab" i masz wszystko.

Ale jak chcesz tab pod te swoje super autorskie gildie, to napisz do jego autora...

Opublikowano

Jeśli szukasz zwykłego pluginu to np.  TabConfig  , UltimateTab pluginy naprawdę spoko.

Jeśli gildii wraz z TABEM  -  FunnyGuilds

XUQQ6QZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...