Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja na TS3

assostyle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Posiadam serwer na VPS'ie i chcę go rozbudować, obecnie mam 32 sloty.

Głównie chodzi mi o zdobycie licencji na 512 slotów, czy jest to jeszcze możliwe, bo wyczytałem że od marca staranie się o taką licencję jest zamknięte co potwierdza nawet komunikat na stronie TS'a..

Czy istnieje jakaś inna możliwość zdobycia takiej licencji ?? Jeśli tak to proszę o pomoc. Dodam że interesują mnie full legalne rozwiązania, pirackimi licencjami nie jestem zainteresowany.

Jestem w stanie wynagrodzić osobę która pomoże mi w uzyskaniu licencji jakąś symboliczną kwotą lub jakimś projektem graficznym.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć, licencje są dalej otwarte, lecz w różnych porach i w różnych dniach :) Zazwyczaj możesz złożyć podanie od poniedziałku do piątku od 2:00-3:00 w nocy czasami nawet do 10:00 rano :)

+ Są dużo większe wymagania dotyczące otrzymania licencji NPL, niż były wcześniej.
Jeżeli chcesz prowadzić publiczny serwer to polecam Ci zakupić licencję ALL. Dlatego, że jeżeli ktoś zgłosi twój serwer odrazu leci na BlackListę :/

Opublikowano

Serwer nie będzie publiczny ani zarobkowy, w sumie to nawet 100 slotów wystarczy. 

Czy może mi ktoś przybliżyć obecne wymagania na licencję NPL ?

Wymagania:

- musisz posiadać domenę (przykład ts3.pl, subdomeny takie jak ts3.cba.pl są odrzucane)

- twój serwer TS musi mieć swoją stronę w domenie, a na tej stronie nie możesz mieć żadnych reklam, dotacji, linków wychodzących poza domenę, okienek z portalami społecznościowymi

- musisz posiadać email z twoją domeną (przykład [email protected])

- na serwerze nie możesz mieć kanałów VIP i publicznych

Ta licencja jest dedykowana dla klanów i dużych grup graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...