Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty z rodziny Evadeee.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Freaking Good Evade ale to już stare jest poza tym straszny syf, bardziej przeszkadza niż pomaga.

Opublikowano

Uuu to nie miałem pojęcia, masz może link do tematu, chętnie zobaczę co się szykuje, może coś jak Evadeee tylko darmowy, to było by coś, a przy tym Evadeee by upadł :/

Opublikowano

Ja wiem, ale chodzi mi o nowy skrypt. Jakiś skrypter pisał, że pracuje nad tym. 

Nie ma opcji. Da Vinci to gówniak, on matematyki nie widział na oczy.

Nie wiem co się stało z ezEvade i iVade, ale podobno są jakieś informacje o nowym skrypcie "dodżującym" skillshoty. Wiecie coś o tym?

ezEvade - autor próbował zrobić z niego płatny skrypt, ale nie miał pozwolenia od administracji

iVade - autor opuścił BoL'a dla L#

Opublikowano

Nie ma opcji. Da Vinci to gówniak, on matematyki nie widział na oczy.

ezEvade - autor próbował zrobić z niego płatny skrypt, ale nie miał pozwolenia od administracji

iVade - autor opuścił BoL'a dla L#

@Marcoly

Myślałeś o tym zeby zrobic skrypt typu Evadeee? Chodzi mi o podobnie dobry, bądź lepszy.

Opublikowano

Raczej nie, za dużo matematyki :P

Wiesz, nie znam sie na tym, ale według mnie byłoby to ciekawe wyzwanie oraz dodatkowo podszkolisz swoje umiejetnosci w pisaniu skryptow + zarobisz :) Jednak to tylko moje zdanie.

Opublikowano

Wiesz, nie znam sie na tym, ale według mnie byłoby to ciekawe wyzwanie oraz dodatkowo podszkolisz swoje umiejetnosci w pisaniu skryptow + zarobisz :) Jednak to tylko moje zdanie.

Takiego rodzaju matematyki jaki jest stosowany w Evadeee nie uczą w szkołach, to jest problem. Zarobić nie zarobię, jedynie donate. :f

Opublikowano

Takiego rodzaju matematyki jaki jest stosowany w Evadeee nie uczą w szkołach, to jest problem. Zarobić nie zarobię, jedynie donate. :f

Zawsze możesz zrobić płatny Evade. Powiedzmy nawet 5$ i ludzie by się rzucili bo nie ma żadnego taniego i dobrego. Imo INSTABUY ;D

Opublikowano

Zawsze możesz zrobić płatny Evade. Powiedzmy nawet 5$ i ludzie by się rzucili bo nie ma żadnego taniego i dobrego. Imo INSTABUY ;D

Ale żeby miec platny skrypt w bolu, trzeba mieć pozwolenie od administracji, czy coś.

Opublikowano

Szkoda, zgaduję, że odszedł dla L# aleee czy nie dało by się jakoś przekompilować(?) skryptu Evade z L# na .lua?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...