Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

Gość T1Lay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy jak za rok kończy mi się umowa z orange (internet) to mogę przed zakończeniem umowy zmienić prędkość internetu? Chciałbym zmienić ponieważ ten download/upload teraz co mam to jest gowno. Jak coś internet stacjonarny. Oczywiście patrzyłem na forum orange.pl ale tam tylko było, że po zakończeniu umowy ;/ 

Opublikowano

ORANGE TO JEDNO WIELKIE BRĄZOWE RZADKIE ŚMIERDZĄCE G****O! Ludzie skumajcie to wreszcie że tanio=hujowy internet. Radzę ci pójsc do neti vectry albo plus lub play. Już było miliard tematow typu mam internet z orange. Co zrobić zeby był szybszy? Oczywiscie są farciarze ktorzy sa w zasięgu dobrym a obsluga klienta nie ma na nich wyjebane. Spierdalaj do plusa. Taka rada.

Opublikowano

ORANGE TO JEDNO WIELKIE BRĄZOWE RZADKIE ŚMIERDZĄCE G****O! Ludzie skumajcie to wreszcie że tanio=hujowy internet. Radzę ci pójsc do neti vectry albo plus lub play. Już było miliard tematow typu mam internet z orange. Co zrobić zeby był szybszy? Oczywiscie są farciarze ktorzy sa w zasięgu dobrym a obsluga klienta nie ma na nich wyjebane. Spierdalaj do plusa. Taka rada.

Z plusem miałem telefon i rachunki jakie przychodziły były kosmiczne 

Opublikowano

Telefon a internet to 2 rozne sprawy. Ja bylem w play i nadal jestem. Mam tylko neta. Na poczatku placilem chyba 80 zł za 15 gb miesiecznie i przez pol roku cena sie obnizala asz doszla do 50 zł

Opublikowano

Polecam play szybko chodzi co umowa dodaja pare gb i zwiekszajaj predkosc.

gb?

Mi chodzi internet na komputer stacjonarny ;)))))

Opublikowano

Co do gb nie wiem ale ping się zmniejsza a predkosc zwiększa

Co do gb nie wiem ale ping się zmniejsza a predkosc zwiększa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...