Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EUW czy EUNE ?

syzyffek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, wtedy będziesz takim "brązem", nie będziesz mieć ąadnej ligi, lecz ikonę brązu, po 1 rozegranym rankedzie dostaniesz dywizję bazowaną na mmr i czy wygrałeś, czy przegrałeś owy meczyk  ;)
Ogółem to wielkiej różnicy nie ma pomiędzy EUNE a EUW, no może zachodni server (EUW) częściej jest wyłączany ^_^

647041416238306889721.png

Opublikowano

Na EUW jest tylko różnica w wysokim diamencie/masterze/challengerze gdyż spotkasz tam większość graczy Lcsów, jeśli nie jesteś tak wysoko to nie opłaca się tam przenosić, poziom niżej ten sam.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Jak zagrasz jedną to cie przydzieli po podobnej dywizji jak na EUNE, chyba, że masz bardzo słabe mmr, to wtedy możesz trochę spaść.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Jak Twoi koledzy grają na EUW, to się przenieś. Jak grają na EUNE, to się nie przenoś.

Podsumowując graj tam gdzie są Twoi znajomi, bo oba serwery mają takie same poziomy.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Według mnie nie warto się przenosić z EUNE na EUW.

Tracisz liste znajomych, dywizje (musisz zagrać 1 mecz i radziłbym go wygrać z całkiem dobrymi statystykami)

i chyba tracisz zblokowany chat, ale nie jestem pewien. Jak ja się przenosiłem to tak było, teraz nie wiem. :P

Opublikowano

No dobra, ale jeśli autor jest jakimś wysokim diamentem to według mnie jak najbardziej opłaca się przenieść, poziom po prostu jest wyższy. Sam teraz robię smurfa na EUW i powiem wam, że nie spotkałem się jeszcze z wyzwiskami i groźbami, więc jak na razie całkiem przyjemnie się gra.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

No dobra, ale czy przy przeniesieniu będę mógł zmienić nick?

Ja tam nie mam kolegów, którzy grają w LoLa, najbardziej chodzi mi o tej kulturze. Na EUNE tego bardzo brakuje.

Jestem G5 ledwo wbity, ale to mi tam tak dużo nie robi :D Chcę dostać tylko tą Morganę <3

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

Jestem G5 ledwo wbity, ale to mi tam tak dużo nie robi :D Chcę dostać tylko tą Morganę <3

Jak chcesz skina za sezon, to teraz się nie przenoś lepiej, bo prawdopodobnie zrzuciło by się w dół w dywizjach i może byś nie zdążył znowu wbić tego golda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...