Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panther/M10

lays997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołg średnio warty uwagi nawet po zniżce. Zarabia lepiej od 5t premium, ale więcej zarobiłoby się kupując 2x 5t lub su, e 25 czy jakąś 8. Ten czołg to kupa, ni mobilna, ni działa, ni pancerza. 

Opublikowano

Grałem stock Pantherą z najlepszym silnikiem. Ba, nabiłem nawet Mkę, 7 fragów i 3.5k dmg. Do tego masz przewagę, że trafiasz max na T8.
Czołg po obniżce (kosztuje w tej chwili coś koło 3500?) jest niezłym wyborem, bo nie jest jakimś niegrywalnym czołgiem, a jest najtańszym wyborem.
Ale należy wziąć pod uwagę to, że jest kilka sporo lepszych tanków premium tego tieru (szkoda, że są prawie 2x droższe niż V/M10 po obniżce ;_; )

Opublikowano

Grałem stock Pantherą z najlepszym silnikiem. Ba, nabiłem nawet Mkę, 7 fragów i 3.5k dmg. Do tego masz przewagę, że trafiasz max na T8.

Czołg po obniżce (kosztuje w tej chwili coś koło 3500?) jest niezłym wyborem, bo nie jest jakimś niegrywalnym czołgiem, a jest najtańszym wyborem.

Ale należy wziąć pod uwagę to, że jest kilka sporo lepszych tanków premium tego tieru (szkoda, że są prawie 2x droższe niż V/M10 po obniżce ;_; )

Dlatego WG daję obniżki na niego, by zachęcić ludzi do kupna. Czołg jest jedynie dobry, gdy trafi na VIIt, a na VIIIt ssie, bo wszystko łyka.

Opublikowano

Osobiście kupiłem go za ~1250(?) golda, co w obecnych czasach, przy obecnych obniżkach, jest prawie niemożliwe. Po  ~100 bitwach me wrażenia są mieszane, jak wywali dobrze jest świetnie za sprawą dosyć sporej ilości hp jak na tier, jak wywali na prawie same 8t może być ciężko ale zawsze coś można ugrać. 

Ogólnie czołg dla ludzi który lubią przykampić, poczekać na okazję, dobijać. Statów na nim nie mam najlepszych ale przyjemność z gry i zarobki są niezłe w porównaniu do ceny za jaką go kupiłem.

Opublikowano

Osobiście kupiłem go za ~1250(?) golda, co w obecnych czasach, przy obecnych obniżkach, jest prawie niemożliwe. Po  ~100 bitwach me wrażenia są mieszane, jak wywali dobrze jest świetnie za sprawą dosyć sporej ilości hp jak na tier, jak wywali na prawie same 8t może być ciężko ale zawsze coś można ugrać. 

Ogólnie czołg dla ludzi który lubią przykampić, poczekać na okazję, dobijać. Statów na nim nie mam najlepszych ale przyjemność z gry i zarobki są niezłe w porównaniu do ceny za jaką go kupiłem.

Dlatego go nie warto brać, bo na VIIIt ledwo co daję radę i trzeba umieć go wykorzystać. Bo kampienie kasy nie daję. :P

Opublikowano

Dlatego go nie warto brać, bo na VIIIt ledwo co daję radę i trzeba umieć go wykorzystać. Bo kampienie kasy nie daję. :P

150 pen starczy na czołgi takie jak : Tiger II, IS3 (gdy idealnie wystawi policzek ) T32 w dolną płytę, poza td reszta normalnie ;)

"3" konto też stat fioletowych jak widać nie da, ledwo niebieskie wejdzie ^^

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

150 pen starczy na czołgi takie jak : Tiger II, IS3 (gdy idealnie wystawi policzek ) T32 w dolną płytę, poza td reszta normalnie ;)

"3" konto też stat fioletowych jak widać nie da, ledwo niebieskie wejdzie ^^

16k bitew i 2,5k najwięcej XP za bitwę, a na tym mam prawie 3 koła. Czołgami premium stat nie zrobisz. :)

Tak, owszem wystarcza 150 penetracji na przebicie go, ale w KT w dolną płytę nie wyjdzie czy w policzki IS'a-3.

Opublikowano

16k bitew i 2,5k najwięcej XP za bitwę, a na tym mam prawie 3 koła. Czołgami premium stat nie zrobisz. :)

Tak, owszem wystarcza 150 penetracji na przebicie go, ale dobrze wiem jak on odbija (nie często) czy łapie w gąski. Pograj sobie choćby na serwerze testowym i sprawdź.

Mam e25, które ma takie same parametry działa :)

Co ma exp do tego ?  xD

Mówię tutaj o twoich ledwo niebieskich statach, jaki był sens resetowania ?

Grindować pewnie też nie będziesz, bo staty popsujesz ^^

W sumie ładnie kasy już nazbierałeś, grając cały czas premium.

3k expa ? Nabite na churchil III zgadłem ? Naprawdę, trudno na nim tyle nabić, gdzie jest to czołg, który ma najlepszy przelicznik expa :)

Tak btw, chwaliłeś mi się kiedyś, że jesteś fioletowy na pw w wocie, to gdzie ten kolorek ?

Jak tam twój esl, ile golda już na tych 4 natrzepałeś ? Słyszałem kiedyś, że sporo przecież wygrałeś ^^

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...