Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co wydac PSC 200zl w tej grze?

RidensMoriar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo czekaj na święta i Nowy Rok (czyli 2 miesiące ;_; ) i wybierz sobie jaki chcesz czołg premium.

Jednak Is-6 jest najlepszą opcją - łatwy do grania, losowanie do IX, dobry pancerz, spoko działo, mobilność nie jest najgorsza (no i genialne zarobki ale to jest oczywiste)

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Jednak Is-6 jest najlepszą opcją - łatwy do grania, losowanie do IX, dobry pancerz, spoko działo, mobilność nie jest najgorsza (no i genialne zarobki ale to jest oczywiste)

Dobre zarobki ma ale tylko z premką. Jest co spowodowane drogimi pociskami o niskiej penetracji, a działo celne nie jest, przez to za ammo się dużo płaci. Bez premki zarobić np. 50k, 15k za ammo (15 pestek) i np. 3k za naprawę i 3k za naprawiaczkę: 29k na czysto. Z premką miałbyś 54k na czystko.

Opublikowano

Dobre zarobki ma ale tylko z premką. Jest co spowodowane drogimi pociskami o niskiej penetracji, a działo celne nie jest, przez to za ammo się dużo płaci. Bez premki zarobić np. 50k, 15k za ammo (15 pestek) i np. 3k za naprawę i 3k za naprawiaczkę: 29k na czysto. Z premką miałbyś 54k na czystko.

Wystarczy robić DMG i trafiać, a wyjdziesz 54k na non premium. :)

Opublikowano

trafienie nie zalezy od gracza przy tak rozrzutnym dziale. Jakby to bylo takie proste to zyc nie umierać

Ja jakoś nie mam z tym problemu. Wystarczy skupiać do końca i mieć odpowiednie moduły/perki.

Opublikowano

lub wejdź na allegro i kup kod za około 100 złotych na jadzie 8.8 tydzień premium i 1250 golda

Jadzia mnie nie interesuje, wole miec tanka w ktorym wieza sie obraca ;p

Opublikowano

Jadzia mnie nie interesuje, wole miec tanka w ktorym wieza sie obraca ;p

Jadzia jest teoretycznie najlepszym czołgiem premium do zarobku. W praktyce to tragiczny czołg. Ciężko zrobić 2k dmg na bitwę, ma słabą mobilność, trzeba szukać pozycji gdzie schowa się dół. Mam ten czołg i nie polecam.

Opublikowano

Jadzia jest teoretycznie najlepszym czołgiem premium do zarobku. W praktyce to tragiczny czołg. Ciężko zrobić 2k dmg na bitwę, ma słabą mobilność, trzeba szukać pozycji gdzie schowa się dół. Mam ten czołg i nie polecam.

Fakt, nie gra się tym zbyt przyjemnie, wiele zależy od teamu, wiele od tego co arta w enemy robi, byle med czy light i już możesz odejść od komputera.

Ale mimo to zarabia dosyć porządnie, za bitwe 3,5k zarabia się po 100k kredytów na czysto.

Ja jednak po przemyśleniu kupiłbym is'a 6, a jak ogarniasz już gre albo lubisz medy to szedłbym w FCM'a

Opublikowano

Mam ten czołg dużo dłużej niż ty (święta 2012 pozdrawiam) i mogę go polecić ze szczerego serca.

Po dobrym ustawieniu i przy minimalnym ogarnięciu drużyny kręci się naprawde fajne wyniki.

Opublikowano

Mam ten czołg dużo dłużej niż ty (święta 2012 pozdrawiam) i mogę go polecić ze szczerego serca.

Po dobrym ustawieniu i przy minimalnym ogarnięciu drużyny kręci się naprawde fajne wyniki.

Tak, ale sam przyznasz, że bardzo dużo zależy od mapy i drużyny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...