Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 700zł - moto g czy jest jakaś inna alternatywa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mój brat będzie zmieniać swój telefon na nowy - ma do wydania 700zł. Widziałem, że w tym przedziale cenowym ludzie masowo polecają moto g. No i w sumie wygląda fajnie, specyfikacja jak na jego wymagania jest jak najbardziej w porządku, ale można w tej cenie dostać coś innego, czy tylko motorole?
Bo jak narazie, to w oko wpadła mu ta aukcja: http://allegro.pl/czarna-motorola-moto-g-xt1032-sklep-lublin-wysw24h-i4710133406.html
Maci jakieś pomsły? :)

Opublikowano

Moto G jest dobrym wyborem do 700 zł. Jak możesz dołożyć to Nexus 4 też jest dobry, ale w tej cenie go nie znajdziesz.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

To jest aukcja w której telefony są sprowadzane z Azji, poczytaj sobie niżej. Jeżeli w tym budżecie nie znajdziesz 16GB motoroli to świetną alternatywą jest L90 lub L9 II. 

Właśnie zaraz po wrzuceniu tematu zajrzałem tam znowu i szybko (ale niestety nieudolnie) zedytowałem. Jednak wybrałem tę: http://allegro.pl/czarna-motorola-moto-g-xt1032-sklep-lublin-wysw24h-i4710133406.html

L9 II też wygląda nieźle - z tego co widzę, to ma chyba podkręcony procesor z moto g? 

Moto G jest dobrym wyborem do 700 zł. Jak możesz dołożyć to Nexus 4 też jest dobry, ale w tej cenie go nie znajdziesz.

Też obejrzałem nexusa - też jest fajny, no ale niestety wykracza ponad budżet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...