Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Procesor nawalił ?

kamil03061

Pytanie

Opublikowano

1.Witam chodzi o to że ostatnio laptop mi upadł po czym cały sie zamulił i wyskoczył blue screean nie wiem co on zawierał ale po ponownym włączeniu się komputera strasznie sie mulił (i muli do teraz) komputer potrafił się włączać z godzine a i tak po jakims czasie ten sam blue screen wyskakiwał ... Postanwiłem go sformatować z myslą ze to coś pomoże i tylko pogorszyłem sytułacje bo teraz na niego nawet sie nie idzie wgrać systemu. Jestem pewny że któraś część jest uszkodzona i podejrzweam ze to procesor. co wy o tym myślicie ?

2. Jeszcze dodam, że komputer miał taką wade że gdy za mocno sie nagrzał to wyskakiwał mały komunikat: "Usunięto dysk", komputer wtedy działął powolnie a dźwięk był nie wyraźny po jakimś czasie gdy się troche ochłodził wyskakiwał komunikat: "Znaleziono nowy dysk" Czy coś takiego i wszystko wrazało do normy... Jak myslicie dysk jest też uszkodzony czy może tylko źle podłączony

Z góry dziękuje za pomoc ;)

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oddaj do naprawy bo i tak sam nic nie zrobisz bez jakiejkolwiek wiedzy, jak nawala procesor to nie działa nic

co uszkodzone dowiesz się od serwisu razem z ceną ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...