Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko do vayne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuje wszystkiego co najlepsze za darmo oczywiście do vayne żeby zaorać silverki ;d 

p.s Nie wiem czemu, ale jak wgrywam sobie custom skrypty i klikam save to w grze nic nie ma.. ;/ Czemuu ?

Opublikowano

Masz najnowszą wersję, nie ma się czego obawiać to nie błąd, ale te na zielono u góry to już błędy jakiegoś skryptu.

Opublikowano

O co chodzi dokładniej, o zielone napisy czy o napis od skryptu syndry? :)

Opublikowano

Noo ogólnie dlaczego ten skrypt nie działa? 

p.s Albo nie umiem instalować albo c**j wie co. Wziąłem sobie ten do vayne kopiuj wklej zapisz odpalam gre vayne i na chacie leci cały czas spam, że coś tam zaktualizowano a niżej error coś tam coś tam. ?

edit// Może po prostu ktoś mi podeśle swoją działającą paczke z BoL'em ? ;d

edi2/ Ciągle mi wyskakuje że czegoś nie mam czegoś nie zaktualizowałem itp. Ja p******e. 3miesiące temu nie było takiego problemu ?

Opublikowano

Skrypt  co zarax wyslal spoko, dziala wszystko po wrzuceniu bibliotek do common, ale w grze jak chce wlaczyc menu to nie dziala, wyskakuje jakis blad ze nie mozna zaladowac czegos blablalbl, ale skrypt dziala tylko nie da sie nic skonfigurowac, bo jak mowilem menu nie dziala, kolka normalnie w okół postaci są, jak trzymam spacje to postac biega sama tak jak powinno 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...