Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zmienić na S2 Ravia.eu profesję z Umysłu (Mental) Na Ciało (Body)?

MultiGTAMISSION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Opłaca mi się zmieniać profesję z Mentala na Body? Pytam się, ponieważ nie wiem, co lepsze - Aura czy Silne.

Aktualnie powiększam umiejętności:

Silne Ciało (Mistrz 1)

Walnięcie 1

Duchowe Uderzenie 4.

Czekam na Wasze opinie.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Legenda
Opublikowano

Mental dobry, ale nie wbijaj silnego na P, ponieważ przeszywajace uderzenie jest zabójcze dla ciebie. Body jest dobry do bicia bossów, metinow. Osobiście na twoim miejscu zostalbym przy mentlu.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Mental jest dobry, szczególnie na niskim poziomie lub jak nie masz odpowiedniego eq.

Później jest już trochę pod górkę, przykładowo w grocie. 

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie: Gdzie efektywnie expić na S2 Ravii.eu jak mam 23 poziom? Nie mam PD.

Dzikusy, ogólnie M2. 

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie: Gdzie efektywnie expić na S2 Ravii.eu jak mam 23 poziom? Nie mam PD.

Do 30 oczywiście polanka, sam tam do 30 bez PD wbijałem, trochę to trwa. Po 30 idziesz na te słabsze orki, lub ezo. od 35 + boj lecisz na BO. :)

Opublikowano

Do 30 oczywiście polanka, sam tam do 30 bez PD wbijałem, trochę to trwa. Po 30 idziesz na te słabsze orki, lub ezo. od 35 + boj lecisz na BO. :)

A gdzie znajdę polankę w Wyraj (własc. Shinsoo) Miasto 2?

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Napiszę coś od siebie :P

Na razie pozostań przy mentalu. Body użyj dopiero kiedyś będziesz musiał stawić czoła mocniejszym potworom wtedy najbardziej przyda ci się Aura Miecza ;)

73046579344112236771.jpeg

Opublikowano

Zależy, czy dobrze ogarniasz Metina. Jeśli poradzisz sobie na niższych lvlach i weźmiesz pod uwagę skupienie się na EQ do expa, bo nie masz aury, a bossy, metki jakoś trzeba ubijać, to zostań przy mentalu. W przyszłości będziesz kosił w PvP. Tylko zostaw silne max na G. Jeśli nie do końca czujesz się pewnie grając wojownikiem umysłu, zmień na bodyego, o wiele łatwiej się wszystko bije, no ale w PvP na 70+ lvlach nie ma do mentala podjazdu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...