Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjsc? s5? :(

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z wyjsciem z s5 xD

Bo najczesciej win,lose,win,lose itd...

Jak wyjsc? moze grac w nocy? juz sam nie wiem...

raczej mi sie trolle nie trafiaja ale przegrywamy :b

Opublikowano

Idź na mida i zaoraj, potem chodź po liniach, głównie bot, tam 2 razy na topa. Pickuj assasinów, by samemu móc wygrać TF i najważniejsze, myśl. ;)

PS: I tak do końca sezonu golda nie będzie :v

647041416238306889721.png

Legenda
Opublikowano

Po oglądaj streamy, poczytaj poradniki dotyczące mechaniki, postaci i bierz mida lub jungle. Wtedy masz największy impact na rozgrywkę.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Na pewno w weekend nie graj, tragedia.... W tygodniu od 8-13 jest nawet ok, w nocy 23-5 rano. Chyba wtedy najlepiej jest grać, mniej trolli. Graj topa, jungle lub mida. Możesz duo z kimś, żeby było łatwiej. Coraz mniej czasu :p

Opublikowano

ja sam byłem w s5 i nie ma takiego problemu...nie kłóce się z innymi kiedy został supp to się nie kłóce się ze idę na mida i mam wszystko w d***e. Tylko ostatnio spadłem bo mój net to g****o.(netia nie polecam)

Opublikowano

Ja w silverze nie miałem problemów z ludźmi o każdej godzinie. Jak już wiesz, że będzie troll to wyjdź z lobby zawsze lepsze -3 niż to twoje pewne -20.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Ok dzieki,

a jeszcze jedno - da sie jakos spasc silvera? bo mam 8 LP xD i sie boje :(

Opublikowano

@MrNorbertPL24

Tak, da.

@topic:

Zacznij lepiej grać żeby samemu wygrywać gry:)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Jedynie co może Ci pomóc to oglądanie streamów, staranie się ,nie ragowanie/flamowanie, skupienie i najlepiej mainowanie mida/jungli ale jeśli nie możesz wyjść to tylko znaczy że zasługujesz na tego silvera. :) Najgorzej jest gdy ludzie płaczą że nie mogą wyjść z dywizji przez teamy a prawda jest taka że tylko przez własną osobę.

shaco_signature_by_clynikal-d4heugh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...