Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miasto Salem - Gra via WWW

ThruDju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ThruDju

A no widzisz :D

Skazali mnie :) Ale się "pośmiertnie" zrewanżowałem. Byłem najpierw executioner'em, a później zabito mój cel i stałem się Jester'em :D A ja zabiłem tego, który stwierdził że kłamie.

Jednak bądź co bądź gra uznała, że wygrałem (z kilkoma innymi graczami). Nie wiem dokładnie od czego to zależy.

Opublikowano

@ThruDju

Właśnie mi się gra skończyła to wiki poczytam. Tam są poprzydzielane poszczególne klasy do strony w jakiej są. Z tym gra staje się o wiele łatwiejsza :)

Opublikowano

W tym momencie Lara Croft

A ogólnie najprawdopodobniej będę robił nowe konto, bo nie sądziłem, że gra mi się spodoba stworzyłem je za pomocą fb :)

Opublikowano

Gra wciagajaca to fakt :D

Czasem potrafie sie ostro wczuć ale wiekszosc czasu bawie sie w prowokowanie do wieszania kogokolwiek ze wzgledu na nick :D

To samo bedac zabojca niewazne z której grupy to zabijam ludzi patrzac po nickach czy po tym jak duzo pisza :D

No i nicki pokroju Mafia/Mafioso. Szczegolnie dobre gdy gram Mafią. Nikt mnie o nic nie podejrzewa bo to absurd hue hue.

Opublikowano

Ja przed chwilą byłem GFem i tak zakręciłem ludzi wyznaczając cele, że sami siebie oskarżali, a ja prawie na chacie się nie udzielałem :D Wygrałem z kolegom, 3 niestety padł.

Opublikowano

@ThruDju

Wystarczy, że rozumiesz co potrafi dana klasa i potrafisz po angielsku podstawy typu ja jestem, on jest, to nie ja, nie zrobiłem tego dlatego że....

Ja z ang nawet dobrze, ale nie perfect :) I dobre jest to, że można się podszkolić w języku.

Opublikowano

@BesieK

Ale jednak widzisz chodzi o to, że większych jaj z kogoś nie mogę sobie porobić hahaha, no jako mafia to nawet powiem Ci, że radziłem sobie. Tzn. moj angielski też jest dobry, tylko ze perfect wlasnie tez nie :P Teraz troche pogralem i powiem Ci, że całkiem w porządku jest jednak :D 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...