Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arrow

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, ogląda ktos? jakie sa wasze wrażenia?

Mi osobiście serial bardzo sie podoba, aktualnie sa nowe odcinki sezonu 3, naprawdę polecam  :P

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Uwaga post zawiera spoilery !

Serial bardzo fajny. Pierwszy sezon był super ale na drugim się troche zawiodłem. Cały ten motyw że Slade jednak przeżył wydostał się z wysyp i miał 125151251mln nie wiadomo skąd + został super ROBOTO-CZŁOWIEKIEM-NIE-DO-ZABICIA strasznie naciagany. Do tego ożywyli Malcoma #BRAK_POMYSŁÓW ? Dopiero ostatnie 3-4 odcinki były fajne bo trzymały w napienciu. 3 sezonu na razie nie oglodam bo na internetach jest dopiero z 5 odcinków i oglodne je w 1 dzień i potem będę czekał.. Więc poczekam na chociaż pół sezonu i dopiero się za to wezme ale nie ciezko jest wydedukować co się stanie..

Thea zostanie wytrenowana przez Malcoma.Roy pewnie będzie jej szukał i wpadnie w kłopoty lub obwini o jej odejscie Olivera i będzie chciał się na nim zemscic. Oliver pewnie wpadnie w depresje i Diggle i Felicity bedą znowu go ratować.

Pojawi się pewnie jakiś znowu złoczynca który będzie mieć nowy plan by zniszczyć Straling City #TYPOWE.

Tak w ogole to ten serial jest strasznie "dramatyczny" przecież np. Oliver i Thea o wszystko się obrażają ktoś ich okłamał to odrazu że nie chcą ich znac itd. Za 5 minut się pogodzą i za 15 minut znowu to samo. Strasznie mnie to irytuje :}

Opublikowano

ODŚWIEŻAM BO OSTATNI ODCINEK JEST PIĘKNY

Jestem ciekaw czy Thea wie o tym że Oliver jest Arrowem, czy Malcolm ją uświadomił. J**** tą córkę Ras' a' Ghula (czy jak to się tam pisze).

NZJ7c42.png
HEHEHEHENIUŚ

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trafiłam przypadkiem na któryś odcinek w tv i szczerze mówiąc, zaciekawił mnie na tyle, że postanowiłam obejrzeć więcej. ;)

Co prawda jeszcze nie zaczęłam, bo kończę oglądanie innego serialu (zostały jeszcze 2 sezony), ale gdy skończę, to przesiadam się na Arrow.

Stephen Amell jest mega przystojny. *.*

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Obejrzałem cały i niestety muszę przyznać, że jest trochę nudny. Początkowo zrobił na mnie pozytywne wrażenie, ale było wiele odcinków po prostu nudnych. Może twórcy nie mieli pomysłu. Uważam, że można byłoby nakręcić normalny film zamiast serialu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...