Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie warto używać gildii Tirexa ?

Padaambo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tu Padaambo, oto film na którym jest pokazane co się stanie jesli uzywamy gildii tirexa z backdoorem :0
Serdecznie NIE POLECAM, Walnij fapke <3:D :3

https://www.youtube.com/watch?v=LVD6CMOB_E4

w pewnym momencie widać taba tirexa 

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

Spoko filmik. Pewnie kradzione gildie, gdzie dzieci podają się za autorów. Chociaż grief to ostateczność.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

A używajcie tego gówna i tak łatwo się przed tym zabezpieczyć wystarczy, że w pluginie przy każdym ruchu damy aby sprawdzało czy gracz ma opa i jak nie jest np adminem NetherSky_ to dostanie automatycznego bana... 

Opublikowano

Ale i tak moim zdaniem FunnyGuild jest lepsze od tego szajsu, jak wyszedl update z dodaniem tab'a wiecej osob bedzie tego uzywac, i nikt nie bedzie wydawac po 100zl na plugin z backdoorem xD

:)

Opublikowano

wystarczy usunoc bacdora !

Ale podstawą jest znanie minimalnie javy oraz pisać po polsku ;)

Po co używacie tirexy na necie są dobre gildie FunnyGuilds i MyGuilds

Opublikowano

@szymonek8905 smieszne iksde

jakies pedalki mysla ze pluginy to .exe >.<

backdoora latwo usunac wystarczy w kodzie poszukac dziewuszki ;x

fajny grief masz suba i łapke w zjeb.

I nie pozdrawiam cię gimbusku ;*

Idź pracować w macdonaldzie jak masz 17 lat a nie gimbusku ;* w mc grasz.

Opublikowano

Witam, tu Padaambo, oto film na którym jest pokazane co się stanie jesli uzywamy gildii tirexa z backdoorem :0

Serdecznie NIE POLECAM, Walnij fapke <3:D :3

https://www.youtube.com/watch?v=LVD6CMOB_E4

w pewnym momencie widać taba tirexa

Ale mi hacked, dales temu gościowi plugin tirexa z backdoorem i tyle a nie tirex...

Po 2 kupilem gildie od tirexa i wszystko smiga.

Opublikowano

Nie polecam szajsu typek mi na pw wysłal link do niby pluginu i dostalem tam plik exe a potem instalowalo key loggera. To jest oszust i tyle moim zdaniem !

Pomyliłeś mnie z blaykezem/tirexem [nie znam sie na exe :) Nie potrafię pisać keyloggerów]

A używajcie tego gówna i tak łatwo się przed tym zabezpieczyć wystarczy, że w pluginie przy każdym ruchu damy aby sprawdzało czy gracz ma opa i jak nie jest np adminem NetherSky_ to dostanie automatycznego bana... 

Pokazałem co się dzieje jak dzieci dostają "Z*******y plugin" i nie wiedza nawet co to backdoor

wystarczy usunoc bacdora !

Po co usuwać backdoora jak gildie @dzikoysk 'a są lepsze / MyGuilds od @HugoZar 'a + @CokoBambo http://www.sjp.pl/ link dla ciebie , sam plugin.yml nie potrafisz zmienic hahaah, plugin tirexa na chat "Twojego autorstwa :D"

Ale podstawą jest znanie minimalnie javy oraz pisać po polsku ;)

Po co używacie tirexy na necie są dobre gildie FunnyGuilds i MyGuilds

dokładnie 

@szymonek8905 smieszne iksde

jakies pedalki mysla ze pluginy to .exe >.<

backdoora latwo usunac wystarczy w kodzie poszukac dziewuszki ;x

fajny grief masz suba i łapke w zjeb.

I nie pozdrawiam cię gimbusku ;*

Idź pracować w macdonaldzie jak masz 17 lat a nie gimbusku ;* w mc grasz.

:D 

Dziekuje za prawilnego suba :D

Ale mi hacked, dales temu gościowi plugin tirexa z backdoorem i tyle a nie tirex...

Po 2 kupilem gildie od tirexa i wszystko smiga.

echh to był przykład co się dzieje jesli dzieciaczek dostaje "ultra autorski w c**j z*******y plugin na gildie"

Po 2. Gildie tirexa to syf gildie od dzika są lepsze i w dodatku opensource

@dalnix po co uzywac tirexów jak gildie od dzika tak jak pisałem up są w chuuuuu lepsze :) + lepsza optymalizacja + prawie brak bugów

Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

@Padaambo nie pisałem o tobie pisze o autorze pluginu "tirexem" on mi to wysłał

dziekuje za sprostowanie :3

Opublikowano

Hakerze niezle rozwaliles mape. "Fajny plugin" xD

Uuuu <3

Moze i jestem zupelnym noobem ale co to za komenda by dac opa ;_; z gory mysle, ze nikt nie poda, chyba ze to po prostu te /w z tytulu..

ech <Padaambo>

takie cos było w plg <3

Opublikowano

Myślisz, że jesteś fajny, że ludzie będą Ciebie szanować ?

Właśnie poniżyłeś się..

Gratulacje, zmarnowałeś swój czas oraz czas osoby, która stworzyła ten serwer.

W dodatku nie uzyskałeś żadnych pieniędzy tak szczerze to nic tym nie zyskałeś: straciłeś czas, opinia o twojej osobie diametralnie się zaniżyła i pokazałeś twoją nieprofesjonalność.

Zaszkodziłeś temu serwerowi i nic nie zyskałeś, być hakerem to nie tylko umiejętność zniszczenia, włamania, ukradnięcia komuś czegoś, ale umiejętność zyskania czegoś na tym i nie zdemaskowanie się.

Liczę na to, że twój przyszły pracodawca (O ile znajdziesz pracę, szczerze to wątpię jak będziesz się w taki sposób się zachowywać) zwróci na to uwagę i Ciebie wywali od razu bojąc się, że zniszczysz mu firmę.

Opublikowano

PADAAMBO hahah ty i grieff i hacking ahahahahahahaha nawet nazwe zgrieffuj. Zgapiles ps pisze z fona

hmmm ciekawe od kogo ... ?

Myślisz, że jesteś fajny, że ludzie będą Ciebie szanować ?

Właśnie poniżyłeś się..

Gratulacje, zmarnowałeś swój czas oraz czas osoby, która stworzyła ten serwer.

W dodatku nie uzyskałeś żadnych pieniędzy tak szczerze to nic tym nie zyskałeś: straciłeś czas, opinia o twojej osobie diametralnie się zaniżyła i pokazałeś twoją nieprofesjonalność.

Zaszkodziłeś temu serwerowi i nic nie zyskałeś, być hakerem to nie tylko umiejętność zniszczenia, włamania, ukradnięcia komuś czegoś, ale umiejętność zyskania czegoś na tym i nie zdemaskowanie się.

Liczę na to, że twój przyszły pracodawca (O ile znajdziesz pracę, szczerze to wątpię jak będziesz się w taki sposób się zachowywać) zwróci na to uwagę i Ciebie wywali od razu bojąc się, że zniszczysz mu firmę.

A lat kolego masz ? [stawiam max 13 ...]

• UrodzinyData urodzin nie została podana

Opublikowano

hmmm ciekawe od kogo ... ?

A lat kolego masz ? [stawiam max 13 ...]

• UrodzinyData urodzin nie została podana

Na jakiej podstawie to stwierdzasz, może dla tego iż nie masz żadnych argumentów dotyczącej mojej wypowiedzi (prawdopodobnie tak).

Jeśli mój wiek Cię tak bardzo interesuję (nie widzę sensu podawania mojego wieku, ale dobra) to generalnie mam 16 lat.

Opublikowano

Twoja postawa jest idiotyczna, niszczenie kogoś pracy jest niewybaczalne, widać masz kompleksy, skoro masz aż takie potrzeby, na przyszłość: 0 szacunku dla Ciebie kolego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...