Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Markskman vs EasyCorki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Corki'ego najlepiej według mnie grać Caitlyn lub Draven'em.

Caitlyn ma największy zasięg z aa w grze, a co za tym idzie - może go bardzo łatwo poke'ować i outfarmić.

Draven ma dużo większy damage niż Corki w late game. Polecam tych dwóch przeciwko Corki'emu na dolnej alei.

Powodzenia! ;)

Opublikowano

Na Corki'ego najlepiej według mnie grać Caitlyn lub Draven'em.

Caitlyn ma największy zasięg z aa w grze, a co za tym idzie - może go bardzo łatwo poke'ować i outfarmić.

Draven ma dużo większy damage niż Corki w late game. Polecam tych dwóch przeciwko Corki'emu na dolnej alei.

Powodzenia! ;)

Dział leaguesharp a ty podajesz mi kontre xD, różni się czymś marksman od EasyCorkiego oprócz tego, że easycorki nie używa botrk?

Opublikowano

Jak dla mnie easy corki - szybciej robi combo i bardzo szybkie aa+r i dużo lepiej trafia Q. To zależy jak ktoś preferuje bo marksman tez jest bardzo dobry ale po przetestowaniu easy poprostu lepiej mi się na nim gra. Polecam pobawić się i jednym i drugim na jakimś normalu i zobaczyć który lepszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...