Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! dziś udało mi się znaleźć fajną ofertę serwera dedykowanego na 14dni który obsłużyłby bota i zrobił wystarczająco dużo refów na nasze konta.

Tzn jest to serwer na 14 dni za 50zł. Przy czym ma on 16gb ramu więc 32 konta jednorazowo uciągnie, więc około 64 kont dziennie może nam zrobić. Pomnożyć to przez te 14dni jest to ok. 896 kont. Za taką cenę według mnie duża sprawa. Ja ogarniam ustawienia bota serwera itp, ale chciałbym się złożyć z 2 osobami bo ja potrzebuje ok. 200 refów i więcej mi na razie nie potrzeba.

Jak wiemy zbliża się koniec tego systemu więc myślę, że warto się złożyć po te parę zł i mieć coś z tego jeśli nie ma się dość dużo ramu.

Jeśli ktoś by był zainteresowany proszę o kontakt na PW i możemy się jakoś dogadać.

Nikogo oczywiście nie zmuszam, nie chcesz to nie, masz lepszego dedyka w lepszej cenie - to fajnie korzystaj.

(będę odpisywał od jutra bo aktualnie wychodzę)

x

Opublikowano

Na 14  ? Jak wynajmiesz dobrą maszynę to do 48zrobisz refy. Są różne maszyny mój kolega miał taką gdzie w 2 dni zrobił refy.

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...