Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadome Śnienie / Lucid Dream (LD) / Temat do dyskusji.

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat do dyskusji o LD. Jakie mieliście przeżycia, jak najłatwiej wam go wywołac, co sądzicie etc. 

Mi osobiście wchodzi po paleniu. Tematów chyba zbytnio przytaczać nie muszę :D Co do wrażeń to jest epicko  ^_^

21515.jpg

Opublikowano

ja ld miewam co pare dni, dla mnie to juz nie jest nic wielkiego. wywoluje go normalnie kładąc sie do lozka ze sluchawkami w uszach ale nie wiem czy to ma jakis wplyw na to ;P mimo ze miewam go często to nie umiem do konca go kontrolowac ;x

Opublikowano

Była to letnia noc. Cieszący się chłodem ja leżałem na łóżku, mając sprośne myśli. Po pewnym czasie zechciałem spróbować ld. Więc leżę skupiony na poduszce, aż nagle budzę się. Mój pokój jest dziwny, wszystko takie ostre. Patrzę na zegarek- 2.00. Patrzę drugi raz- napis YoLo. Byłem w trakcie ld! Więc zacząłem latać (skoczyłem z okna, ale nie za magika) i spełniać marzenia. Byłem w Wielkim Zderzaczu Hadronów, zwiedziłem londyn. Nagle dostałem erekcji i płonęło we mnie pożądanie. Wyobraziłem sobie 2 najładniejsze uczennice z mojego liceum i zacząłem niezłe bara bara. Trwało to długo, ale czas to pojęcie względne, a ciekawość to 1. stopien do piekła, więc jeszcze wyobrażałem kilka dziewczyn. Nagle w chwili orgazmu obudziłem się. Była 10.00 niedziela. Patrzę, plama na pościeli, a rodziców nie ma. Nie było to moją winą, że nie poszedłem do kościoła i mam nadzieję, że ktoś mi to wybaczy.

Opublikowano

w młodości kilka razy miałem ld, niesamowite doznanie, teraz próbowałem kilka razy, bez skutecznie, szkoda

Opublikowano

Mi "LD" przychodzi samo z siebie, nie wiem czemu, po prostu tak mam :D

Przed całkowitym przebudzeniem mogę robić we śnie co chcę lecz nie jest to jakoś za bardzo wyraźne.

Opublikowano

Miałem parę razy. Kiedys chciałem się nauczyć to kontrolować, ale zwyczajnie mi się odechciało.

i5-4460 3.2GHz | MSI B85-G43 | CRUCIAL BALLISTIX 2x4GB DDR3 1600MHz | GIGABYTE R270X | INTEL 520 SSD 120GB | SEAGATE SATAII 500GB | THERMALTAKE SMART SE MODULAR 530W | ZALMAN Z3 PLUS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...