Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest sposób na ulepszanie itemków?

Niesiu1141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Nie dawno pewna osoba pewna osoba zaproponowała mi kupno "sposobu ulepszania itemów".Na początku zaproponowała że sprzeda mi go za 5 Dalszego istnienia,5 Szczęścia 100% i 5 listów mistrza.Kiedy już uzbierałem potrzebne rzeczy to ta osoba zaczeła wymagać wszystkiego po 15.To już dużo (jak na mój lvl) ,a nie chcę dać się oszukać.Zna ktoś tak zawny sposób? a ja tak to prosił bym o podanie go.

Opublikowano

W Pelni oszustwo. Jesli dalbys tej osobie owe tynki zablokowalby cie na chacie itp. Sposobu na ulepszanie niema takigo 100%. Jest jakis od DDDafe czy jakos tak co wstawil tomeczkooo w ktoryms dziale.

Opublikowano

Kowal jest zapisany w języku (nie wiem tu się kłócić z przedmówcami nie chcę) w C++. Kowal wyszukuje daną liczbę, trafia na nią i tak item wbija, jeżeli nie trafi na tą liczbę co trzeba pali. Bynajmniej ja tak to ująłem i tak to rozumuje, więcej na ten temat możesz popisać z tomeczkooo on to ogarnia :3

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...